středa 18. října 2017

Hrnky na espresso illy

Máte vybrané filtry: illy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam so. Hrnky a šálky značky Illy.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Designové hrnky a šálky za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Blomus a další.


Jak vybrat správnou velikost šálku na kávu? V této kategorii najdete šálky a hrníčky jako stvořené pro klasické malé espresso (neboli české piccolo). Vejde se do nich i trochu teplého mléka a jdou použít i pro dvojté espresso - doppio. Pokud potřebujete větší hrnky , navštivte kategorii Cappuccino šálky. Espresso silnostěnné šálky italské výroby pro kavárny.


Italský kávový porcelán CLUB HOUSE. V setu jsou dva šálky na espresso s ouškem v různých barvách. Kelímek na espresso cl červená Berlingot Froissés REVOL. Elegantní porcelánové šálky s podšálkem v bílé nebo krémové barvě pro podávání kávy espresso.


Retro hrnky na kávu, ks. Jako v originální americké diner restauraci! Tak se budete cítit s těmito hrnky na kávu v retro stylu.


Vypadají jako klasické smaltované hrníčky ve vintage stylu, ale vyrobeny jsou z porcelánu – kvalita Bone China. Nevhodné do myčky nádobí a pro použití do. Dvoustěnné designové sklenice Lamart by Piere Lamart na espresso , ve kterých si svůj oblíbený nápoj vychutnáte s noblesou. Vyberte si takové, ze kterých se vám bude příjemně popíjet lahodná káva, a servírujte ji stylově.


Pokud ji pijete ve spěchu, zvolte otevřené šálky na kávu, díky kterým rychle vychladne, a vy nebudete muset čekat. S šálky na espresso TWO FOR YOU si vychutnáte svůj voňavý horký nápoj z rozkošných porcelánových hrnečků s různými motivy. Nadčasové, kvalitní a odolné šálky na espresso , cappuccino či café latte vás potěší při každém doušku oblíbené kávy. Nabízíme keramické hrnky , porcelánové hrnky i skleněné hrnky.


Sada kávových šálků na espresso , ml je ideální volbou pro každého, kdo má rád jedinečné, originální nádobí. Každý šálek má bronzovou barvu a ucho ve tvaru písmene. Jedná se o senzační řešení pro.


V tomto šálku si nejlépe vychutnáte vídeňskou kávu Melange nebo Doppio. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Hrnek na espresso s podšálkem CLASSIC, bílé, Eva Solo.


Hrnky na espresso illy

Jestli upřednostňujete espresso , lungo, či dokonce piccolo, je jen na vás. Každá káva však bude ještě lépe vonět z krásného hrnečku. Krásný hrnek na kávu si můžete vytvořit sami. Navrhněte si hrnek na espresso s vlastním potiskem a vytvořte tak originální dárek pro každého milovníka kávy.


V kategorii Illy naleznete širokou nabídku produktů za skvělé ceny. Rosenthal Thomas Loft, l. Vybírejte v přehledně tříděném katalogu Illy ! Vychutnejte si své espresso z barevného hrníčku, vyrobeného na míru ve velikosti espressa. To jsou pilíře jejího úspěšného 16ti letého působení na trhu.


Hrníček nelze používat v mikrovlnné troubě. V portfoliu společnosti najdeme kávu ILLY , čaj Ronnefeldt, džusy Pago, čokoládu Valrhona a Van Houten, zmrzliny Pregel, minerální vody Vittel, Perrier, Korunní a další prémiové produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky