úterý 10. října 2017

Švédská utěrka na auto

OPTIMÁL utěrka na auto i úklid. Použijte prosím nový eshop. Velký rozměr: 70xcm.


Firma ACT ze Švédska vstoupila na trh v České republice jako první s mikrovláknem ve službách úklidu a její „zázračné“ utěrky vyrobené z ACTEX mikrovlákna se dostaly do podvědomí zákazníků jako originál švédská utěrka. Vhodná k univerzálnímu použití pro všechny typy hladkých povrchů, jako je sklo, nábytek, sanita, nerez, chrom a podobně.

Hadry a utěrky na mytí) Hodnocení produktu: (). Univerzální švédská utěrka Linteo Classic je vhodná na všechny druhy materiálů. Lze prát v pračce a používat jak mokré, tak suché.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Při jejich používání dosáhnete maximálního lesku bez použití jakýchkoli che.

Mikrovláknová utěrka má při údržbě auta všestranné využití. V nabídce najdete kvalitní mikrovláknové utěrky mnoha rozměrů, barev a gramáže, které jsou šetrné k laku a dalším povrchům. Kvalitní Švédská utěrka z 80ti supermikrovlákna je ideální na okna, koupelny, karoserii i kožené sedačky. Výhodou pro vás je, že utěrku můžete stále prát a neztratí na kvalitě.


Vysoká savost a absorpce mastnoty. Je pratelná na v pračce na 60°C. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Utěrky na auto na Alza. MOTIP AUTO Příprava před lakováním auto odstíny Tikkurila Dekorativní barvy Tikkurila Průmyslové barvy Tikkurila Luxol Luxol Originál lazura Luxol Vintage Luxol Dekor Luxol Základní barva na. Je vynikající na mytí oken - nezanechává šmouhy.


Vyčistí dokonale vanu, umyvadlo, dřez, obklady a nábytek. Motoristé ocení vlastnosti utěrky při leštění karoserie, skla a porcelánu. Zároveň jsem dočasně pozastavili platbu na dobírku a je možná pouze platba předem nebo na kamenné prodejně (Okružní 3 Brno - Lesná).


V kamenné prodejně je možnost platit hotově nebo kartou.

Pokud jste z Brna, doporučujeme vyzvednout objednávku osobně na prodejně. Příslušenství autokosmetiky pro rychlé mytí a snadné čistění automobilů. Nejpoužívanější i důležité pomůcky autokosmetiky.


Houby na mytí, aplikační houbičky na vosky a leštěnky. Kartáče na mytí kol, absorbční a utěrky z mikrovlákna, silikonové stěrky. Smart Microfiber System.


Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Další slevy úklidových pomůcek na Kupi.


Pratelná v pračce na °C. EUDOREX VETRI utěrka na sklo. Speciální ultra microvláknový hadřík na čištění oken, skla a chromů.


Je schopen odstranit veškeré nečistoty a mastnoty jen pouhou vodou bez použití jakéhokoli přípravku. Povrch zanechává čistý, lesklý a bez poškrábání. Clanax Profi švédská utěrka vhodná pro profi úklid a vhodná k mytí automobilů bez použití chemických prostředků a čistidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky