pátek 27. října 2017

Kelímky s víčkem 30ml

Lékárenský plastový kelímek s víčkem o objemu 30ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, zejména pro farmaceutický průmysl. Dlouhodobě uložené zboží, nové baleno po ks. Praktické kelímky na kávu s víčkem. Kelímek s víčkem (lékárenský) na mastičky a krémy Kelímek je vhodný na různé masti a krémy.


Skleněný kelímek 30ml , hnědý s černým víčkem. Největšími odběrateli jsou již tradičně velké farmaceutické a potravinářské společnosti (Plzeňský Prazdroj, a. s., Alliance Healthcare s.r.o., s.r.o., ad.). Obaly pro kosmetiku, kelímky na krém, lahvičky na oleje, dózy, sáčky doypack.


Bohužel zde zatím není žádný komentář. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Miska na dresing s víčkem o objemu 30ml.


Misky jsou transparentní barvy. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu.


PP kelímek k jednorázovému použití. Pomocný materiál určený pro lékárny - na masti, soli, pudry, prášky apod. Prázdný kelímek s víčkem 30ml ,prázdný plastový kelímek na uv gel.


Kosmetický kelímek na krémy a uv gely. Vaše internetová lékárna. Prodej možný na kusy a balení. Při baleních a megapacích je zvýhodněná cena za kus.


Kelímky vyrobené z umělé hmoty (PP, PS) a z papíru. Termo kelímky z pěnového polystyrenu a papíru, bílé nebo s potiskem. Vážení zákazníci, z hygienických důvodů doporučujeme platbu kartou nebo převodem na účet z důvodu omezení kontaktu mezi zákazníkem a přepravní službou. Standardně černá, různobarevná, čirá.


Nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu. Plastové kelímky s víčkem a pojistkou. Nápojové kelímky z klasických materálů PP a PS jsou nejpoužívanější a nejlevnější jednorázové kelímky vhodné zejména pro rauty , párty domácí či firemní oslavy. Obvykle se používá jako obal na dresing, salátovou zálivku, kečup, nebo majonézu. V jednom balení je 1kusů plastových kelímků na dresing.


Karton obsahuje balení plastových kelímků na dresing. Kelímek průhledný s víčkem - 520ml Kelímek průhledný pevný s víčkem opatřeným pojistkou. Výrobky za skvělé ceny. Velmi efektní malý kelímek vhodný pro distribuci a uchování jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Průhledný vzhled umožňuje využít působivé naaranžování obsahu.


Lahve s pumpičkou bohužel nejbližší týdny nebudou dostupné vůbec. UPOZORNĚNÍ Až do odvolání jsme pozastavili možnost přepravy přes Zásilkovnu, objednávky posíláme jenom PPL a GLS. Za účelem zajištění bezkontaktního doručení balíku doporučujeme využívat úhradu zboží předem převodem na účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky