úterý 3. října 2017

Grilovací motorek s jehlou

K motorku nabízíme různě dlouhé grilovací jehly a praktické držáky. Elektrický motorek na grilování zvládne bez obtíží otáčet s grilovací jehlou , která je zatížená masem až do hmotnosti kg. Je však nezbytně nutné vycentrovat a vyvážit maso na jehle tak, aby se jehla nestáčela. Rožnění hravě zvládne grilovací motorek s jehlou. Nejčastěji pořídíte v setu grilovací motorek s jehlou , se kterou pohodlně ugrilujete i několik desítek kilogramů masa.


U jehly oceníte aretační šrouby pro přichycení různě velkých kusů masa, které se díky tomu nebudou protáčet. Při výběru zohledněte délku jehly. Bateriový grilovací motorek CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s jehlou na příslušný gril Campingaz.


Baterie ani grilovací jehla nejsou součástí balení. Sestava motorek a grilovací jehla jsou vhodné především na grilování kuřat. Grilovací motorek Lucifer do 1kgOdolný a silný grilovací motorek s napájením prostřednictvím vlastního zdroje. Motorek snese rovnoměrné zatížení do 120ti kg - maso napíchnuté v ose rožně a má plochý unašeč s drážkou.


Podobné fráze na Sleviste. Druh: motorky Měrný počet kusů (ks): Motorek grilovací 220V, 10Kg/3rpm Motorek na gril s připojením do běžné elektrické sítě s napětím 220V. Maximální zátěž je kg při průměrný rychlosti cca 3. Grilovací jehla s motorkem je důležité a užitečné příslušenství pro plynový gril GMexico BBQ. Z jedné strany je jehla opatřena odnímatelným plastovým držadlem, na kterém je.


Můžete také zvolit bateriový grilovací motorek u kterého však nemůžete počítat s tak velkým výkonem a hodí se spíš pro menší kousky masa. Nezapomeňte také na to, že nosnost není dána pouze silo motorku, ale také nosností tyče, která se s její délkou rychle snižuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky