pondělí 23. října 2017

Kráječ chleba ruční ideal

Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii. Prodám ruční kráječ chleba, salámů a jiných potravin, zn.


This feature is not available right now. Please try again later.

Kráječ chleba MHS IDEAL. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bezolejové řezání téměř každého druhu pečiva včetně teplého. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy.


Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.

Typove oznaceni IDEAL 17 vycisten a je funkcni. Krajeci kolo je ve velmi dobrem stavu. Ruční kráječ na chleba Retro zalezitost. Osobní předání je možné na Kladně (nám. Sítná) a v některé dny v Praze (ul.


Zikova). Tloušťka krajíce volitelná na displeji od 4-mm (funkce dělení a půlení bochníků). Půdní nález stav dle foto zdá se funkční. Elektrické kráječ na chleba.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pátík a kráječ na chleba v Lidlu. The best of the best solo singing auditions (Not for the tone deaf series) (Compilation) HD HQ - Duration: 56:37. Kompaktní celokovový elektrický kráječ Ritter Sinus ve stříbrném provedení.


Součástí kráječe je nůž s průměrem cm. Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, s libovolnou šířkou řezu 1-mm lze krájet cokoliv na tu správnou tloušťku. Nakrájené potraviny padají přímo na. Dům a zahrada - Rucni krajec bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. RUČNÍ MYTÍ STROJNÍ MYTÍ SŮL - REGENERACE ZMĚKČOVAČŮ ÚKLIDOVÉ NÁČINÍ GASTRO TECHNOLOGIE. Podstavec: Nerezový kráječ knedlíků.


Vakuová balička Jumbo Plus. Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). Lněné semínko máme všude – strašně z chleba odpadává. Díky za recepty a rady – hodí se.


Tento krásný kráječ chleba z JAC typu Benátky má tloušťku řezu mm. Potřebujete nakrájet bochník chleba či například veku na tenké krajíce a plátky? S vysoce hygienickým, ekonomickým a tichým kráječem chleba MHS IDEAL od německé firmy MHS Schneidetechnik to není problém.


Do stroje je možné vložit zmíněné pečivo o maximální délce až 3mm, šířce 3mm a výšce 140–1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky