středa 25. října 2017

Ikea sada talířů

Talíře jsou při servírování jídla praktické, ale nejen to – zároveň zařídí, že váš stůl má styl a jedinečný vzhled. Sháníte dokonalé talíře na romantickou večeři? Nebo potřebujete pár praktických kousků na rychlou snídani ve všední den? Máme vše od talířů a misek až po celé jídelní sady IKEA.


U nás najdete stolní nádobí v různých stylech pro každou příležitost. Naši nabídku si prohlédněte online. Od snídaňových cereálií po svíčkami vyzdobenou večeři – v obchodních domech IKEA najdete nádobí pro každou příležitost.


Kombinuje praktičnost se stylem, a tak bude mít vámi prostřený stůl vždy vlastní osobitý nádech. Dokonce i večeře prozářená svitem svíček chutná lépe, když víte, že můžete nádobí. Jsou velmi odolné, ale zároveň cenově dostupné. Najděte si mezi nimi své favority, zkombinujte s oblíbeným stolním nádobím a prostřete stůl.


Jeho tvar je dokonce přizpůsoben tomu, aby se vám z něj snadno jedlo i na pohovce nebo u počítače. Protože doufáme, že toto nádobí budete používat rádi a dlouho, vyrobili jsme celou sérii z odolného porcelánu. ARV je série mís, talířů a talířků s vlnitým okrajem inspirovaná elegantním a krásným tradičním nádobím, jež si naše babičky šetřily jen pro slavnostní příležitosti. Navštivte stránku této série a prohlédněte si všechny výrobky v různých pastelových barvách.


V nabídce máme mnoho výrobků různých stylů a materiálů s různým povrchem a vzory, takže si určitě vyberete to, co se bude hodit na váš stůl, ať už ve všední den nebo ve svátek. Prohlédněte si náš sortiment stolního nádobí, kameniny, příborů a kuchyňského náčiní. Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky?


Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní.


Banquet 18dílná jídelní sada Bluebell. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Sada kusů talířů IKEA bílých. Možný osobní prodej či zaslání poštou při platbě předem.


Poštovné dle ceníku České pošty. O prvotní kontakt prosím skrze formulář. Nabídka platí do smazání. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Jídelní servisy skladem expedujeme do hodin. Při koupi nových talířů máte v podstatě dvě možnosti - buďto si koupíte každý kus zvlášť nebo zvolíte sady talířů. Rádi si kombinujete kuchyňské nádobí sami? Pak jistě uvítáte možnost nakoupit si talíře dle svého vkusu po jednotlivých kusech.


Vybírat můžete z nabídky polévkových, mělkých i dezertních talířů jak z porcelánu, tak z kvalitního tvrzeného skla. Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování. Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší.


Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů , porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky