úterý 17. října 2017

Jasmínová rýže 10 kg

Thajská jasmínová rýže od značky Green Dragon se už po dlouhá léta konzumuje jako prémiová rýže nejvyšší kvality nejen v Asii, ale i ve Velké Británii. Svojí ořechovou vůní, připomíná světově proslulou rýži Basmati, ale na rozdíl od ní má jasmínová rýže lepivou konzistenci. Jasmínová rýže je vhodná na. Vynikající jasmínová rýže GG pochází z Hom Mali z Thajska. Z vlastní zkušenosti víme, že tento typ rýže ( jasmínová rýže ) je nejen velice populární z důvodů kvality, chutnosti a především také ceny.


Patří mezi ty rýže , které si volí i přední asijské restaurace pro přípravu svých pokrmů. Rozhodli jsme se nabízet tuto kvalitní rýži i do českých domácností. Je to dlouhozrnná rýže s jemnou vůní jasmínu a příjemnou chutí.


Po uvaření je lehce lepivá, je vhodné ji použít na přípravu příloh, rizot a nákypů. Není tedy tak docela pravda, že by tato rýže patřila jen do nějaké zahraniční kuchyně, i v Česku už má své místo,“ říká Hanaa Khodabocus , která do Česka dováží různé druhy rýže z celého světa. Vítáme Vás na stránkách věnovaných prodeji JASMÍNOVÉ RÝŽE. U jasmínové rýže navíc vědci potvrdili její příznivý vliv na snižování cholesterolu v krvi. Díky klimatu a úrodné půdě se tento druh rýže pěstuje v podhůří Himalají, odkud všechny kvalitní druhy basmati rýže pochází.


Basmati rýže je vhodná pro nepřeberné množství asijských specialit. Jde o výběr rýže která se při zpracování poláme a balí se samostatně. Můžete si z ní připravit nákyp, rizoto, přidat ji do polévky nebo si ji vychutnejte k masu. Používá se hlavně v čínské, thajské a japonské kuchyni.


Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pro dnešní recept je jedno, kterou použijete, v obchodě nejspíš budete mít větší štěstí potkat rýži basmati. Oproti tomu jasmínová rýže pochází z Thajska a přestože má zřejmě ještě hezčí aroma, podle kterého se ostatně jmenuje, je trochu lepivější.


Rýže - trvanlivé v akci. Rýžový papír kulatý Golden Turtle Chef 5g. Surin, Buriram a Sisaket. KG Vysoce kvalitní jasmínová rýže. Skladujte v suchu a chladu.


Tato rýže má příjemnou charakteristickou vůni připomínající jasmín. Nejedná se však o parfémovanou rýži. Její aroma je čistě přírodní a vzniká přirozenými vlivy. Voňavá, lepivá, asijská jasmínová rýže a její příprava.


Také je velmi oblíbená jako příloha k omáčkám a masovým směsím. Díky své lepivosti se tato rýže snadno jí bambusovými hůlkami, které se tradičně používají jako příbor v asijských zemích. Ale také proto, že jí sníte mnohem více, než je tomu u normální rýže , je prostě neodolatelně jemná a chutná. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.


Složení: jasmínová rýže. Země původu: Kambodža, Thajsko. Může být opakovaně otevírán a zavírán. Přiveďte k varu s pokličkou. Ztlumte, rýži promíchejte a opět uzavřete a vařte cca.


Nechejte ještě rýži minut uležet, před servírováním rýži vidličkou nakypřete. Množství vody je variabilní v závislosti na chuti. Produkt je balen v balíčku doypack se zipem, který zabezpečuje dlouhodobou čerstvost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky