úterý 17. října 2017

Elektrické struhadlo na bramboráky

Použijte elektrické struhadlo na sýr a nachystáte ji za pár minut. Ať už vaříte brynzové halušky, potřebujete nakrájet zeleninu na salát nebo posekat oříšky do koláče. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno.


KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod.

Mlýnek na maso by měl být výbavou každé pořádné kuchyně. Tento mixér, nebo-li elektrické struhadlo má bubínků pro funkcí. Hravě zvládne hrubé i jemné strouhání, tenké plátky a krájení.


Dále má nástavec na bramboráky a zvládne strouhání i tvdého sýru. Nástavce lze jednoduše zasunout jeden do druhého a díky tomu je. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Třecí struhadlo na zázvor Tescoma Presto je skvělým pomocníkem pro snadné a rychlé strouhání zázvoru najemno. Toto struhadlo vám umožní dužinu i se šťávou pohodlně přenést do nápoje či pokrmu.


Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nas. Podobné fráze na Sleviste. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce.


Zcela jistě využijete i třítko na. Univerzální struhadlo - Küchenprofi. Zwilling Twin Pure Black multi struhadlo. Brambory nastrouháme dle vlastní volby.


Já to peru do stroje a na kotouči robota používám o něco hrubší struhadlo , než je to běžné, jemné, ruční. Strúhadlá na ceruzku majú pomerne časté využitie, preto sa vyrábajú hneď v niekoľkých vyhotoveniach. Ostrúhanie ceruziek či pasteliek vám najviac uľahčí elektrické strúhadlo, v ponuke však nájdete nejedno ručné či stolné strúhadlo.


Ahoj maminky, dnes jsem dělala bramboráky na klasickém struhadle a už jsem se opravdu naštvala, párkrát jsem se strouhla do prstu a nehledě na to jak u toho bolí ruka. Poradíte mi nějaké elektrické ?

Aby dokázalo nastrouhat na bramborák, rohlíky na strouhanku, sýr atd. Prostě aby nahradilo obyč struhadlo. Weis Struhadlo na brambory a sýr jemné. Vysoce kvalitní struhadlo z nerezové oceli. Zaoblený vršek umožňuje zavěšení struhadla.


Zahnutý konec struhadla umožňuje pohodlné strouhání přímo do mísy a pro kolmé strouhání je konec struhadla opatřen protiskluzovou podložkou. Milá Flo děkuji za recept na bramboráky. Jezdíme na bramboráky do jedné tímto vyhlášené restaurace. Nevím v čem tkví jejich recept a několikrát jsem zkusila obměny jak získat křupavé a nadýchané konzistence.


Zdá se tajemství této,,chudé“ pochoutky záleží na přípravě. Zkusím tento recept,už se těším. Usnadní vám přípravu různých hlavních jídel, salátů či polévek.


Praktický pomocník pro každou hospodyňku. Proč koupit právě elektrické struhadlo : Pokud chceš mít během několika vteřin zpracovány veškeré suroviny, které tě napadnou, pořiď si elektrické struhadlo. Bez větší námahy tak pouhým stisknutím tlačítka nastrouháš a nakrájíš zeleninu, ovoce, sýry, ořechy či rohlíky na strouhanku. Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Elektrická struhadla jsou v. Nože a pěchovátko vhodné do myčky.


Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k. Vďaka krájaču na kocky a hranolčeky HANDY ľahko a rýchlo nakrájate čerstvú zeleninu a ovocie na malé alebo väčšie kocky. Vynikajúci pre krájanie mrkvy, zemiakov, cibule, petržlenu, uhorky, repy, jabĺk, hrušiek, nektáriniek, broskýň a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky