úterý 17. října 2017

Karafa na koňak

Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky, karaf na whisky, karaf na rum nebo koňak. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Stylová karafa na whisky se skleněnou zabroušenou zátkou se navíc stane jedinečným doplňkem vašeho baru. A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny.


Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality. Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov.


Karafa na koňak

Krásna kryštálová či moderná karafa s pohárikmi je veľmi obľúbeným svadobným darom. Je to úžasný bytový doplnok. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Elegantní kvalitní sklenice na koňak a brendy z křišťálového skla. Skleničky na koňak a brendy na nožce s polouzavřeným kalíškem vám prohloubí zážitek z vašeho oblíbeného nápoje.


V této sekci si můžete vybrat sklenice na koňak , metaxu, armaňak nebo gruzínské, arménské nebo špaňelské brandy. Nádherná krištáľová fľaša na koňak v peknej krabici zamatovo-modrej farby. Vhodná na koňak , whisky a. A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny.


Tendance parfums Not Found Antique Perfume Bottle by Terese Vernita Absolutely Beautiful! Exquisite Victorian Parfume bottle, just adore the work and artistry put into this especially the top. Sklenice na whisky, koňak či rum vám zašleme bezpečně zabalené až domů. Prodám krásnou pískovano-broušenou karafu na koňak se sklenicemi v dárkové kazetě.


Crystal Bohemia Bohemia Crystal křištálová karafa na lihoviny Patricien 5ML. Hodí se pro každou lihovinu i příležitost, kvůli které se z ní bude nalévat lahodný mok. Krištáľovo čisté sklo a jemné vzory, to je karafa od značky Antic Line.


Karafa na koňak Antic Bottle. Ideálne na doplnenie domáceho baru alebo ako elegantné servírovanie vybraného alkoholu pre vaše návštevy. Moderní karafa na whisky z olovnatého křišťálového skla. Křišťálové sklo s příměsí olova se vyznačuje vysokou mírou pevnosti, transparentnosti a brilance. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Velmi elegantní karafa na vodu, kterou si do sklenice nalijete pouhým nakloněním karafy. Kostky ledu či jiná pevná část se z karafy při vylévání nedostane. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky