čtvrtek 26. října 2017

Termotaška malá

Stylová malá termotaška s proužkovým vzorem, praktickým pevným uchem je úžasná pro uchování chlazené zeleniny a ovoce, dezertů, salátů a podobně. Jutová termotaška - malá. Malá , přenosná, stylová, praktická - to je termotaška THE BOX SM. Jídlo udrží dlouhé hodiny čerstvé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky alebo ju vďaka popruhom môžete niesť v ruke.


No rozhodne sa Vám hodí do práce, školy a mesta. Kludne si v nej môžete nosiť aj desiatu keďže táto taš. Termotaška Huado z neoprénu- Paríž. Tady to totiž odpočívá Rusty. Malá lištička, která má za sebou tolik dobrodružství.


Naložte tuto tašku dobrotami, nasedněte na kolo a udělejte si piknik v přírodě. Pořiďte sobě i těm nejmenším roztomilé doplňky Rex London a udělejte si radost. Původně byla navržena pro uchování krmiva.


Malá termo taška se skvělými vlastnostmi. Deluxe malá je schopna uchovat vše, co je potřeba ochránit před teplem, vlhkostí a světlem. Vnitřní polstrování ochrání vše před nárazem a široké otevření umožní snadné a rychlé naplnění či vyprázdnění tašky.


Chladící tašky, termotašky, boxy, 1 reklamní předměty. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Obrovský pasívny termoizolačný box COSMOPLAST Keep Cold DeLuxe s objemom 1litrov udrží v letnom horúčave vaše potraviny a nápoje chladné až po dobu hodín, a to bez nutnosti vkladania. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Vybavena krátkými popruhy na nošení v ruce a odepínacím dlouhým popruhem určeným k nošení přes rameno. Teplotu udržuje po dobu 1-hodin. To vše za pomoci vícevrstvé izolační konstrukce, v některých případech i bezešvé. Vybírejte z naší bohaté nabídky.


Huado termotaška z neoprénu- Sova Agresiv. Detail produktu Do obchodu. Chladiaca taška Nice modrá, l Skladom. Obedová taška s motívom Červenej Čiapočky Rex London Red Riding Ho. Vyberte si z našej ponuky termotašiek takú termotašku, ktorá bude jedinečná a praktická zároveň.


Ideálna termotaška by mala mať take termoizolačné vlastnosti, aby udržala jedlá a nápoje v požadovanej teplote aspoň 3-hodiny. Tato kvalitní termotaška by neměla chybět při žádném z Vašich dnů u vody. Udržuje návnadu a jídlo čerstvé - Vysoká hustota tepelné izolace. Recenze ★★★★★ Ověřená zákaznice Radka K. Tato malá cestovní termotaška chrání vaše nápoje a občerstvení před teplem, udržuje je čerstvější a chutnější po delší dobu.


Netkaná svačinová termotaška Triangle, bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky