středa 25. října 2017

Jak opravit mikrovlnku

Takové kratší video o výměně motoru unašeče v mikrovlnce. Bohužel přestala najednou hřát. Zkoušeli jsme ji zapnout na jiný program (gril) a chvilku to šlo. Podle rady jsem ji vypnula ze zásuvky.


Jak opravit mikrovlnku

Poprvé šla ale to bylo naposledy. Manžel se přiznal,že mikrovlnku otíral(asi důkladně),takže jsme si mysleli ,jestli se tam nemohla pod displej dostat voda. Je to už několik dní a nic. Normálně funguje ale nehřeje. Jak vyčistit mikrovlnku.


Cákance od potravin v mikrovlnce nehezky vypadají, nehezký páchnou a snižují účinnost vaší mikrovlnky. Naštěstí není těžké mikrovlnku vyčistit, když víte jak. Two Hands Restorations Recommended for you. V mé pračce se netočí buben, ale řemen není spadlý a motor běží.


Je možnost opravit ji doma popř. Extreme Powerful Shredding Machine Destroys Everything Machines Crushing Cars And Tires - Duration: 12:22. This feature is not available right now. Please try again later. Váš vnitřní hlas ví, co opravdu… Tak tady berou návrháři inspiraci!


Nádherný instagramový účet, který… Porodila čtyřčata, přežilo jen jedno z nich. Mikrovlnka - opravit nebo vyhodit? Přitom časomíra funguje, displej taky, světlo svítí, talíř se točí, větrák fouká, dokonce i pracuje přihřívání grilem.


Jak opravit mikrovlnku

Jen ty mikrovlny jaksi nevlní. Má to cenu opravovat nebo rovnou koupit novou? Misku s vodou a octem dejte dovnitř a zapněte na minut. Cílem je, aby se vnitřek. Ten kurzor nebliká,jinak ostatní funguje normálně,jako třeba cd rom,atd.


Doplňuji:Zkousel jsem vyndat baterii, a tímto resetovat bios-nic. Ráno vstáváš pravou nohou. Těšíš se, že si dáš dobrou, zdravou snídani. Do misky nasypeš ovesné vločky, zaliješ je mlékem, otevíráš mikrovlnku a… Rázem máš po náladě.


Jak opravit mikrovlnku

Někdo si v mikrovlnce ohříval rajčatovou omáčku a nepoužil poklop. S následujícím návodem vyčistíte mikrovlnku raz dva a navíc se šetrným. Pokud chcete snížit intenzitu octového zápachu , zakápněte vše citronovou či jinou. Osvědčil se i podobný roztok: ocet a soda.


Do mikrovlnky vložím pohár naplnený vodou, zapnem mikrovlnku na. U mikrovlnné vestavné trouby se netočí talíř a nejde vypnout, jedině přes jistič, jinak funguje - ohřívá. Dá se opravit vlastními silami, popř.


Jak opravit mikrovlnku

Ostatní diskuse a zábava: To si takhle chci ohřát zbytek číny a ono nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky