pátek 6. července 2018

Dámská šatová zástěra

Zažiarte v kuchyni ako diva a buďte neodolateľná. Táto zástera pripomína šaty a poteší každú ženu aj ako netradičný darček. Dámská šatová zástěra Vlaďka bez rukávu – tmavý dezén 280.


Zástěra byla také používána v kurníku, k přepravě vajec nebo i polovylíhnutých vajec, které měly být odchovány v teplé místnosti. Když přišla návštěva, dámská kuchyňská zástěra poskytovala ideální úkryt pro stydlivé děti. A když se ochladilo, babička nám kuchyňskou zástěru omotala kolem tělíčka.

Na bocích jsou umístěny kapsy. V katalogu nemáme podrobnější informace o šatová zástěra. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vybírejte si Zástěry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Toto jsou tři klíčová slova pro naše krásné šatové zástěry. Zástěra se chápe jako obyčejné pracovní oblečení chránící přední část šatů před znečištěním nebo část oděvu nošenou jako ozdoba. Klasik dederon je oblečenie obľúbené najmä pre jeho materiál (1 polyester) ,ktorý sa vyznačuje minimálnym časom na údržbu.


Pre jeho chladivý efekt je vhodný aj pre teplé letné dni.

Novinka Doprava zdarma. Ilustrační fotografie výrobku slouží pouze pro ukázku střihu a provedení. V nabídce je mix vzorů a barev. Praktická dámská zástěra s kapsou.


Přes hlavu je tkanička z lemovky, v pase na zavazování tkanicemi ze stejné látky. Tento výrobek je originální ruční prací chráněné dílny, která zaměstnává osoby se zdravotním postižením. Vzhledem k různým barevným kombinacím je potřeba zboží vybrat v obchodě. Zadejte počet zboží v souladu s velikostí a klepněte na tlačítko , pokud nechcete koupit výrobek, nechte pole prázdné.


Inzerát dámská silonová zástěra šatová XXXL v okrese Pardubice, cena 160Kč, od gabra na Sbazar. Průramky a kapsy jsou zdobeny paspulkou v barvě límce, límec je pouze na přední části zástěry. Nitly v námořnickém provedením.


Námořnická zástěra je jedinečným doplňkem, který vaši kuchyň rozzáří a díky kterému se bude vaše partnerka cítit skutečně dobře. Ryze česká firma bez účasti zahraničního kapitálu KURÝR JMP je specializována do oblasti výroby a prodeje textilního zdravotnického ošacení a obuvi. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování.


Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Tento materiál se velmi dobře udržuje a rychle schne.

Zástěra je celopropínací na knoflíčky a na bocích má prostorné kapsy. Je bez rukávů a zdobená bílou paspulkou. Klasická šatová zástěra v tříčtvrteční délce. Různé vzory, které se neopakují (vzor na obrázku je pouze ilustrativní).


V materiálovém provedení: 1 bavlna nebo 1 polyamid. Zadní stahování šňůrkou. Výběr ze dvou barevných variant.


Je ideálním dárkem pro každou ženu, která ráda vaří a zdržuje se v kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky