čtvrtek 26. července 2018

Dřevěná lucerna na svíčku

Skleněná lampa s plastickým dekorem Magnolia, zlatá. LED lampa imitace krbového plamene LED Timelife. Lucerna Villa nerezová velká. Máme pro Vás speciální nabídku - krásnou lucernu, díky které zahřejete jakýkoli interiér.


Jsou vhodné pro použití uvnitř i venku. Kč 5Kč bez DPH 7Kč 5Kč bez DPH.

Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Skladem ks ks. Kč Kč bez DPH Kč 65. Keramická lucerna na čajovou svíčku , rozměr 8x8xcm.


Dřevěná lucerna s šuplíčkem a srdíčkem v hnědé barvě s křížovým okýnkem , rozměr 43x18xcm. Představují dekoraci a zároveň funkční doplněk domácnosti. Co se týká materiálů, využívá se dřevo, kov, sklo, keramika i další materiály. Velké oblibě se těší aromalampy na čajovou svíčku.


Krásná dřevěná lucerna velká.

Vneste do svého domova či zahrady kouzlo orientální stylu. Tato lucerna je vyrobena ze dřeva a skleněných panelů, horní část je z kovu. Detail produktu Do obchodu. Vyzdobte si svůj balkon, terasu, pergolu - no prostě relaxační místo, kde si budete vychutnávat chvíle klidu a pohody po náročné práci, škole, školení apod. Vytvořte si svůj venkovní koutek, kde se nenecháte rušit.


Prohlédněte si naši nabídku luceren, jež vám pomohou dotvořit doma tu správnou atmosféru k jakékoli příležitosti. Vybírejte z širokého sortimentu luceren na čajové svíčky i na svíčky, včetně ručně vyráběných skleněných luceren. Mnohé z nich můžetre používat i venku na zahradě či na balkóně.


Tato lucernička bude krásným doplňkem Vašeho domova, vhodná je i do zahrady k večernímu posezení. Na výběr máte ze dvou barevných variant- světlé a tmavé. Velká lucerna může být nápaditým dárkem pro novomanžele, malá lucernička udělá radost jako drobný dárek pro kamarádku. Podívejte se na naše kovové a dřevěné lucerny v provence a retro vintage stylu. Romantické lucerny na svíčku s nádechem Orientu skvěle doplní nejen váš interiér, ale mohou být i stylovou dekorací pergoly, altánu či terasy.


Stanou se ozdobnou dekorací každého prostoru, který rozzáří svým nádherným plápolajícím světlem, které vytváří orientální vzory. V naší nabídce najdete nejen lucerny. V našem obchodě najdete sofistikované svícny, svícny a lucerny které mohou sloužit jako originální dekorace stolu během náročných večeří nebo intimních setkání pro dva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Unikátní lucerna na svíčku pera vám zpříjemní každý den a vykouzlí na tváři úsměv. Jistě si tento produkt zamilujete. Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z ner. Originální lucerna dřevěná , bílá patina s lanovým držadlem.


Dřevěné lucerny vnesou do Tvé terasy či pergoly atmosféru venkovského sídla. Tuto nádhernou lucernu můžete umístit jak do místnosti, tak na zahradu či terasu - tak jako tak bude úžasnou dekorací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky