středa 11. července 2018

Vyhřívané rukavice na motorku

Vyhřívané rukavice na motorku

Užijte si jízdu na motocyklu také za nepříznivých podmínek! V nabídce jsou i vyhřívané moto rukavice , které jsou svým materiálem, chrániči a protiskluzovou úpravou speciálně přizpůsobeny potřebám motorkářů. Nic Vám však nebrání rukavice s vyhříváním používat pro běžné nošení ve městě či na výletech. V teple chce být každý, i když venku zrovna mrzne.


Vyhřívané rukavice na motorku

Vyhřívané rukavice na motorku prvotřídní kvality od kvalitních výrobců s různými variantami napájení. Vyhřívané moto rukavice jsou vybaveny klimamembránou a jsou nepromokavé. Dlaně jsou vyztuženy a na svrchní části jsou tyto moto rukavice opatřeny ochrannými prvkami. Materiál rukavic je prodyšný, lehký a pružný. Je odolný proti větru a vodě, ale umožňuje odvod potu.


Rukavice jsou navrženy pro maximum pohodlí a bezpečnost s italským designem. Vyhřívaní je umístěno na všech částech rukavice , i na prstech. Pokud rukavice koupíte a jezdíte za slunce i deště bez základní údržby, pak se i velmi drahé rukavice rozpadnou během jedné sezony. Je nutné vždy rukavice nechat pomalu a řádně uschnout a až poté použít vhodný konzervační přípravek, na materiál z kterého jsou rukavice vyrobeny!


Vyhřívané rukavice na motorku

Vyhřívané rukojeti na motorku jsou velmi vhodným a užitečným příslušenstvím na motorku nejen pro. Rukavice neodmyslitelně patří do základní výbavy každého motorkáře. I z tohoto důvodu je důležité si uvědomit, na jakém stroji jezdíte, a podle toho vybírat vhodný typ - rukavice určené na chopper, motocross, cestovní či sportovní motorku , bezprstové či termo rukavice.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Letní rukavice na motorku mají speciální větrací otvory na kloubech a kůže je perforovaná.


Vyhřívané rukavice na motorku

Zimní rukavice na motorku mají tepelnou vložku. Textilní rukavice na motorku. Mohou mít nepromokavou úpravu a membránu propouštějící páru a rovněž.


Racer Connectic vyhřívané rukavice na motorku objednejte v eshopu přímo od specialisty. Pokud sháníš kvalitní vyhřívané rukojeti jsi na správném místě. V nabídce máme vyhřívané rukojeti anglického výrobce Oxord o kterých jsme přesvědčeni, že jsou co se týče kvality a zpracování nejlepší na trhu. Motorkářské rukavice jsou nezbytnou součástí výbavy každého motorkáře. Klouby a dlaně jsou vystaveny nebezpečí v případě pádu, nárazu a také v důsledku působení chladu a vody.


Moto rukavice musí být pohodlné a umožňovat přesné ovládání stroje. Kdy vyhřívané rukavice využijete? Zimní vyhřívané rukavice mají originální koncept, nicméně bylo jen otázkou času, než se dostanou na trh. Vyhřívané funkční prádlo je k mání již delší dobu, tak proč nemít kompletní výbavičku a nepořídit si i rukavice ? Ty byly primárně určeny pro motorkáře, které trápí.


Pak se vám bude hodit horká novinka v podobě vyhřívaných rukavic na motorku ! Pokud si nedokážete představit jízdu na svém jednostopém miláčkovi v době, kdy se teploty blíží k bodu mrazu, okamžitě do své výbavičky zahrňte vyhřívané rukavice na moto. Prodejny MotoZem slouží jako výdejní místa. Vaše ruce poznají nebývalý komfort a. Při jízdě na motocyklu není vždy nejtepleji a ruce trpí nejvíce. Kvalitní rukavice , které nabízíme, vás ochrání jak před zimou, tak i před nepříznivými povětrnostními podmínkami a díky kvalitním chráničům pomohou vaše ruce ochránit i. Z nařízení vlády jsou obě naše prodejny od 14. Náš eshop je v plném rozsahu v provozu.


Každý pracovní den bude náš tým připraven vám pomoc s výběrem po telefonu, e-mailu či FCB messengeru. Ponúkame moto rukavice na motokros, štvorkolky, cestné motocykle, ale aj zimné rukavice , a samozrejme dámske či detské modely. Vyberať môžete z niekoľkých druhov rukavíc rôznych prevedení a farieb.


Pokiaľ Vám nebude sedieť veľkosť, poskytujeme na všetky rukavice výmenu veľkosti zadarmo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky