pátek 27. července 2018

Kuchyňské rádio aeg krc 4344

Veškeré informace o produktu. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Rádio může ležet na vodorovné podložce nebo jej lze připevnit na spodní stranu skříňky. Připojení do sítě je realizováno kabelem se zástrčkou do zásuvky.


Baterie slouží pouze jako záloha pro nastavení v případě výpadku proudu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Všetky informácie o produkte. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Digitální i analogové stanice je možné ukládat na pozic, takže je není třeba ladit a přelaďovat. Stanice je možné ukládat na pozic, takže je není třeba pokaždé ladit. Z hlediska poslechu je to například digitální ladění PLL, které se stará o přesnost a stabilitu naladěné frekvence, takže, jednoduše řečeno, rádio nešumí. Je vybaveno kontrastním BLUE LCD displejem.


Rádiové stanice naladíte pomocí PLL tuneru, který nabízí paměťových míst. Vybavení:Modře podsvícený didplejBuzení rádiem nebo. Kuchyňské radio s předvolbami, alarmem, časovačem a kalendářem. Tekintsd meg a termék információit. Společnost Conrad Electronic si vyhrazuje právo smazat dotazy, které se nevztahují přímo k danému výrobku, komentují cenu výrobku, jsou v nich použity hrubé výrazy, jsou záměrně nepravdivé, nebo v nich jsou užity odkazy na cizí stránky.


Malé, výkonné, přesně naladěné rádio do kuchyně, vhodné pod linku, poličku. Konyhai rádió Fejhallgató csatlakoztatás Elemes működés. Részletes leírás Megosztás: Értékeld elsőként.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? For shipping to the United Kingdom visit this page AEG KRC. Sencor SGM T Tetris. Kontrastní BLUE LCD display.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Hasonlítsa össze az árakat! Free delivery for many products!


Hračka se již nevyrábí nebo je vyprodaná. Praktické kuchynské rádio s predvoľbami, alarmom, časovačom a kalendárom, ktoré je možné postaviť na stôl. Osvit displeja je automatický stlmený medzi až hodinou. ECO Save energiatakarékos funkció.


Záložná batéria spoľahlivo uschová nastavenie časového údaja v pamäti. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky