středa 4. července 2018

Smažící plynová pánev

Pánev smažící plynová BRT-66G. BRT-66G Smažicí pánev plynová objem vany l, příkon kW. Prodám profi smažící pánev značky Frimax, robustní poctiví stroj, součástí pánve je i výkonné odsávání takže není nutní řešit např. Elektrická smažící pánev RM nerez.


Multifunkční pánev smažící BRF G. Plynová smažící pánev o objemu 80l - zemní plyn zemní plyn pánev je po kontrole a plně funkční objem kapaliny cca. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Naklopení pánve umožňuje různé druhy vaření.


Je snadné: dusit, smažit, grilovat a vařit přímo na spodní části pánve díky velké tloušťce dna. Smažící pánev plynová PP-750. Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm. Sklopná nádoba s kulatými vnitřními rohy je vyrobena z korundem otryskaného nerezu, která je odolná proti korozívním účinkům vody a soli.


Smažící plynová pánev

Využívané hlavně pro stánkový prodej na dušení, povrchové smažení placků, langošů, párků a jiných. Zejména pro stánkaře, catering a různé typy rychlo občerstvení. Gastro bazar použitých nebo starších strojů a zařízení v nabídce buď v původním stavu nebo po dílenské opravě.


Popis: Plynový hořák s odnímatelnou pánví pro velkokapacitní smažení a pečení. Výborně se hodí na velké společenské akce, kde potřebujete velkou smažící plochu a vysoký výkon při přípravě pokrmů. Nacházíte se v poptávkovém systému. Ceny výrobků, které zde naleznete jsou ceny základní. Uvedené ceny jsou bez DPH.


Podle druhu a objemu poptávky vám připravíme nabídku v zajímavých cenách- :) jen pro Vás. Skladba jednotlivých nabídkových listů je sestavena tak, aby reprezentovala. CZ – v nabídce široký výběr plynových gastronomických pánví, které lze používat k sestavení varných bloků a ostrůvků v linii 7mm.


Projektujeme, poradíme, instalujeme a opravujeme. PTG-- Reklamace a výměna V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do dnů ode dne zakoupení. Popis: Prodám použitou masivní plynovou (zemní plyn) smažící pánev o kapacitě 120l viz foto. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plynová pánev se hořáky se perfektně hodí do jakéhokoliv prostředí. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte.


Při objednávání uvedťe typ plynu. Gril je vhodný na vnější i vnitřní používání. S piezo zapalováním, termoelektrickou pojistkou a třemi separátními regulátory, včetně hadice a redukčního ventilu. Nabízím profi plynovou smažící pánev vhodnou jak na smažení, tak na grilování.


Bohužel nevyhovuje našim účelům. Jakýkoliv dotaz ráda zodpovím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky