úterý 3. července 2018

Rohové poličky na zeď

Díky ní si ve vašem obývacím pokoji vystavíte vaši sbírku drahých kamenů, sošek pejsků či fotografií. Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům.


Jsou to nejen praktické, ale i stylové poličky , které ve vaší kuchyni uspořádají výzdobu a přidají eleganci. Díky velkému množství velikostí, tvarů a barev si najdete ty poličky , které se budou ve vaší kuchyni maximálně vyjímat.

Máme pro Vás řešení v podobě rohové poličky na zeď či rohové police na zeď ! Zabírá minimum místa a hodí se do každé koupelny, chodbičky či kuchyně. V sortimentu našeho eshopu naleznete také samolepící zrcadlové dekorace , doplňky do kuchyně, baru, plastové poličky a jiné bytové doplňky, kterými si příjemně zkrášlíte svou domácnost. V této kategorii se nacházejí nástěnné police a poličky. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte na zeď police a poličky různé délky, případně police a poličky rohové. V nabídce polic a poliček na antikpraha.


Je dobrým zvykem mít poličku na zdi.

Hodí se snad všude a na všechno. Doporučila bych barevně ladit podle nábytku a zařízenosti pokoje. Co vím, lidé mají rádi dřevěný materiál. Moderní jsou i poličky v různých tvarech například obdélníky nebo ovály.


Mám ale ověřeno, že oblíbenější jsou klasické rovné police. Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích. Ten přitom nebude působit plně či přeplácaně, naopak bude velmi vzdušný. Na poličky pak můžete umístit knihy, vázy, svíčky, fotorámečky a další dekorace. Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď , rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky , police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu.


Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů. Rohové police a police na knihy.

Mezi širokým sortimentem našeho obchodu nezapomínáme ani na důležitý prvek zařízení domácnosti - rohové police. Jistě oceníte jak jejich použitím báječně využijete prostor. Pěkné na pohled i praktické. Takové jsou poličky na zeď , kromě toho, že hezky vypadají a oživí každou stěnu slouží primárně jako úložný prostor pro vaše věci.


Vždy záleží na pokoji, do kterého polici umísťujeme a nábytku, který se tam nachází. Zavěšujeme-li nástěnné poličky a skříňky na stěnu, je nejdůležitější jejich důkladné upevnění. Jak správně upevnit zavěšované předměty závisí také na materiálu, z něhož je zeď postavena – jinak se upevňuje do panelových zdí, jinak do cihlových a jinak do sádrokartonu. Důležitá je i nosnost takové police a rozestup konzolí.


Pevně věříme, že budete s našimi výrobky plně spokojeni. Dodáme je v rozličných velikostech, barvách a kombinacích. Stylovým doplňkem do každé kanceláře jsou poličky z masivu, které bezvadně podtrhnou váš osobitý styl.


Poličky z lamina i dřeva. Jistě si zde vybere každý, kdo hledá vhodný nábytek do svého pracovního prostoru. Vybírejte z naší nabídky na zadaranabytek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky