pondělí 2. července 2018

Kbelík s víkem 30l

Plastový kbelík s víkem a úchyty L. Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekut. Kbelík plechový s kovovými uchy a víkem l. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.


Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.

Jejich nespornou výhodou je jejich snadná údržba, nízká hmotnost a vysoká odolnost. Koš, který se nikde neplete. Protože se dá snadno zasunout do skříňky. Díky madlu je však vždy připraven a po ruce.


Použití v průmyslu potravinářství a barev. Opatřeno vylamovací pojistkou. Splňují podmínky pro styk s potravinami – prohlášení o shodě.


Minimální objednávka je 50- Kč bez DPH. Plechový kbelík s víkem L.

Prosím, použijte minimálně znaky! Nový, černý plasový 17l kbelík s uchem a víkem. Vhodný pro distribuci a uchovávání smetany, jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných produktů.


Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevření. Vybírejte si Úklidové kbelíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Z-BOX úložný kontejner s víkem 30l.


Modular Bucket system přináší koncept klasického hranatého kýble na úplně nový level! Kýbl v sobě obsahuje dva nezávislé boxy (lze je uložit i do mrazáku), která mají své vlastní uzavíratelná víka. Vše pro zahradu a domácnost.


Vědro má atest na styk s potravinami. Pořádný a praktický kbelík ocení každá žena v domácnosti. Zelák keramický sud na zelí 30l s víkem.


Keramický zelák o objemu litrů s víkem je vyroben tradičním způsobem z přírodních materiálů. Větší plastový box s úložným prostorem o obsahu 4L. Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. WC kbelík 15l - růžový. Odolné kbelíky koupíte online na ForCarp.

Uvnitř kýble je výklopná mřížka, která slouží pro zachytávání písku a nečistot a omezuje víření nečistot v kýbli. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky