úterý 3. července 2018

Kouřovody 150

Kouřovody 150

Nabízíme mimořádně kvalitní a odolné kouřovody o průměru 1mm, které určeny pro připojení kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu. Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek. Odolávají teplotě spalin ve výši 450°C. S pomocí kouřovodů o průměru 1mm provede snadné napojení kamen na komín. Kouřovody se na sebe nasouvají, na.


S výběrem vhodného zboží i jeho správnou instalací přesně podle. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Stejně pečlivě je ale třeba vybírat kouřovody. Ty připojí kamna ke komínu a odvádějí zplodiny.


Na jejich bezpečné a efektivní používání jsou kladeny vysoké nároky, proto sáhněte po prověřených značkách. Během odvodu by však nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Dalap ZEPHIR Z-patří do naší široké nabídky ventilátorů, vzduchotechniky, rekuperací a dalšího příslušenství.


Nabízíme špičkové kouřovody 1mm v průměru, které upotřebíte pro připojení krbových kamen, vložek do krbů, krbů, kotlů a jiných spotřebičů na tuhá paliva směrem ke komínu. V dnešní době jsou kouřovody DN 1stále dosti užívané, přestože výkonnější kamna a krby jsou již dimenzovány na větší průměry s ohledem na svůj výkon. Vybrat si můžete z šířky plechu od do mm. Kromě 1mm trubek nabízíme i víčka na zaslepení komínu a čistící kusy.


Krbová kamna nemohou existovat bez komína. Vyberte si u nás komínové zděře, segmentová kolena a trubky o průměru 1mm. Lze ho však použít pouze v těch případech, kdy je dovoleno použít kouřovody s menším průměrem. Speciální redukce umožňují bezpečně připojit kouřovody ke keramickým dílům spotřebiče i komínu s použitím malého množství těsnící šňůry. Výhodou je jen malé zmenšení průměru kouřovodu.


Kouřovody 150

Dvojitá kouřová zděř 1mm je vyrobena z ocelového plechu a slouží k vyložení otvoru kouřovodu ve zdi u vašich kamen a krbů. Dodržujte směr stoupání k sopouchu a při špatných tahových podmínkách volte úhel maximálně 45“. Toto sdělení akceptujte i při připojení pro vnitřní krbové vložky a komíny pro kotle na tuhá paliva. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


MEFISTO SPECIÁL je určen na odstraňování sazí a mastných nečistot z povrchu skel dvířek krbových kamen a prosklených vložek krbů. Jednotlivé díly se vzájemně do sebe zasouvají ( není potřebné je dále nitovat ani spojovat tmelem ) , na jedné straně jsou zúžené. Tloušťka kouřovodu je mm.


Kouřovody 150

Redukce je doplněna těsnící šňůrou. Nabízíme vám ocelové kouřovody značek HS Flaminfo a Bertrams o tloušťce mm nebo mm. Výrobci těchto kouřovodů kladou velký důraz na kvalitu. Sháníte například komínové roury či redukce?


Rádi vám poradíme, pro jaké se rozhodnout. Bez kouřovodu se zkrátka neobejdete, u nás si ten pravý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky