pondělí 2. července 2018

Mlýnky koření kotányi

Mlýnky koření kotányi

Pokud vaříte z čerstvých surovin, jistě dokážete ocenit jejich kvalitu, barvu a chuť. Mlýnky Kotányi jsou přesně takové. Neměly by chybět při žádném vaření. Pokud mlýnek Kotányi doma ještě nemáte, neváhejte ho vyzkoušet. V praktickém a elegantním obalu budete mít čerstvě namleté koření vždy po ruce!


Vyzkoušejte naše nové kořenící směsi Kotányi VEGGY bez soli! VEGGY Classic, HotSpicy, Exotic a Sweet přinesou zpestření a inspiraci do vašeho menu. V tomto díle uvidíte návod na otevření a doplnění jednorázového mlýnku na koření od Kotányi. Pozor na ruce a užijte. Principy ochrany soukromí na Košík.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Rady a návody pro každého a pro každou situaci. Také vám vadí, že jsou mlýnky na koření jednorázové a nedají se znovu použít? Do mlýnku Kotanyi se dá dostat a to během několika sekund. Mlýnek s kořením Kotányi za akční ceny #128176;.


Další slevy koření a ochucovadel na Kupi. V kuchyni nebo na jídelním stole: elegantní a praktické, Kotányi mlýnky rozehrají všechny smysly. Intenzivní chuť čerstvě namletého koření a bylinek obohatí každé jídlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navštivte náš e-shop a vyberte si suroviny nejvyšší kvality pro špičkovou gastronomii. Zkuste třeba Kotányi Gourmet Glace vynikají nádhernou chutí a krémovou konzistencí, která zanechává příjemný pocit v ústech. Všechny druhy jsou ideální pro zdobení, ochucení slaných a sladkých pokrmů.


Zwiebel granuliert Brief. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování.


Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření , sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Naše koření a bylinky voní a chutnají nejlépe čerstvě namleté v našich mlýncích KOTÁNYI. S mlýnky KOTÁNYI si vyberete, zda si namelete své oblíbené koření či bylinky na hrubo či na jemno.


Léta zkušeností ve výběru půdy, odrůd a pěstování bylin dávají zákazníkům pocítit zázračnou sílu těchto surovin. S Kotányi je vaření kreativní a nezapomenutelné. KOŘENÍ KOTÁNYI MLÝNKY platné do: 31. Jedinečná papriková směs rychle dobyla Vídeň. Brzy se výroba rozrostla o vynikající koření a bylinky z celého světa - to je jejich pravá vášeň, tehdy stejně jako dnes.


Koření a kořenící směsi speciálně. Rubs, kari madras, vývary b.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky