středa 4. července 2018

Odkapavac na detske lahve bazar

Děti - Odkapavac na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Inzerát Odkapavac na kojenecke lahve v okrese Šumperk, cena 159Kč, od Martina. Pouzivany, ale stale pekny. Ihned k odběru, nové zboží. Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně.


Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů.


Inzerát Nuk odkapavac na kojenecke lahve v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od hased na Sbazar.

Značka: SodaClean Nerezový odkapávač s odkapávací miskou pro láhve. Odkapávač na lahve SodaClean Premium. Je SodaClean vaše oblíbená značka?


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ostatní - Odkapavac na bazar.


V katalogu nemáme podrobnější informace o odkapavac na kojenecke lahve. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. LAKEN HIT ALU Laken, světově proslulé hliníkové láhve, jsou navrženy tak, aby se staly vašimi osobními lahvemi na nápoje - je to ideální náhrada za plastové láhve s vodou. Ohřívače kojeneckých lahví.


Dobrý den,děkuji,že jste zavítali do mého bazárku. Pište ráda zodpovím vaše dotazy a přeměřím oblečky. Snažím se být každý den na netu pokud mi to čas dovolí,mam děti tak se omlouvám pokud bych se hned neozvala,o víkendu na netu nejsem. Balíček odesílám do týdne po připsání peněz na účet,chodím jednou týdně na poštu,až se mi sejde více.


Canpol babies odkapávač na lahve je praktický pomocník, na kterém snadno usušíte až lahví najednou nebo další příslušenství.

Děcké věci - něco nové, často značky Next nebo HM, v top stavu. Něco z druhé ruky už nošené tedy min dětmi, ale pořád v dobrém stavu. A také něco staršího, co jsme dostali a vůbec nenosili - toto zdarma k jinému zboží nebo za pár Kč. Balíky posílám ČP, sazba dle ceníku. Platba předem na účet, na dobírku.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Charakteristika:- prostorově úsporné, hygienické a univerzální - pojme až šest lahví a dalších doplňků, jako jsou dudlíky, savičky nebo lžičky- moderní design ve. Vcetne blatniku, stojanku a drzaku na lahve a zvonk. Prodam detske kolo Author Cosmic 20.


Kolo je v poradku vse funguje akorat jevi znamky pouzivani (lehke provozni oderky). Hodne lehke a dobre kolo. Po dohode mozno predani i nekde v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky