čtvrtek 12. července 2018

Jak vyrobit stojan na houpací síť

Houpací síť můžete mít třeba v obýváku! Pořiďte si k ní stojan a můžete si lebedit, kdekoliv se vám zachce. Sítě i stojany najdete na lenosime.


Dřevěná houpací síť pro chvíle pohody 11. Její výhodou jsou zvýšené boky, které nám ležení zpříjemní. Máme pro vás návod krok za krokem, jak si dřevěnou houpací síť vyrobit.

Moderní lidé používají hlavně houpací síť pro denní krátkém odpočinku, aby se relaxovat ve stínu stromů, se těší šustění listí a ptačí zpěv. Chcete-li houpací síť s rukama, není nic složitého. Postačí, když na skladě potřebné materiály, nástroje a touha vytvořit originální a funkční prvek interiéru. Nevíte někdo jak na to?


Lze dřevo v dobře zařízené kutilské dílně ohnout? Nebo si lze nechat ramena někde vyrobit na zakázku? Ladné křivky a přírodní materiál – elegantní způsob, jak zavěsit síť.


S trochou času, několika nástroji a hrstkou základních matematických schopností budete mít krásné křeslo, ve kterém se odrazí vaše vlastnoruční dovednosti.

Tato houpací síť je vytvořena technikou makrame, která spočívá ve stahování šňůrek k sobě, tedy obyčejném uzlování. Zajímá vás, jak se dělá houpací síť ? Cítíte také ten pomalý kolébavý pohyb houpací sítě, někde v tichém koutku zahrady, teplý vánek a to, jak se vám pomalu klíží oči… Začněte plést už dnes, ať jste připraveni na jaro! Lektorka pletení houpacích sítí Jitka Červená nám prozradí, jak. Jak si vybrat houpací síť ? Když se řekne „ houpací sítě “, každý si je spojí s neodolatelnou relaxací celého těla i organismu někde na zahrádce na čerstvém vzduchu. Nechat se unášet myšlenkami na příjemné věci, představovat si dovolenou u moře, všude kolem palmy, sluníčko pálí.


Při koupi houpací sítě či hamaky je nejdůležitější si ujasnit, jak budete houpací síť používat. Na cesty se nejlépe hodí lehké, skladné a rychleschnoucí outdoorové sítě, neboli hamaky. Snadno je přibalíte do krosny na túru v přírodě. Zahradní houpací síť se stojanem a střechou XXL - pro dva JR21. Je vyroben z oceli a slouží k uchycení houpací sítě.


Je lehce rozložitelný a uschovatelný. Povrchová úprava práškování. Stojan sítě je vyroben z odolného modřínu. Dřevěný stojan na houpací sítě - hamaky, vhodný na zahrady nebo terasy.


Zavěsit lze všechny standardní sítě, které jsou na trhu v délce 3m.

Montáž je velice snadná. Pro zavěšení sítě a relaxaci na zahradě není nic lepšího. Jak zavěsit houpací síť pomocí lana.


V tomto videu najdete jednoduchou ukázku jak zavěsit houpací síť pomocí lana jako mezičlánku. Použití mezičlánku zabrání rychlému opotřebení či poškození oka houpací sítě. Velká dětská houpací síť 2vod firmy Hamaka. Dětská houpací síť 2vod specializovaného výrobce Hamaka. Můžete ji kamkoliv zavěsit, nebo pro ty nejmenší děti dát na zem jako podložku.


Přišel s brilantním nápadem a proměnil obyčejný dětský pokoj v kouzelné místo – bunkr na stromě. Trvalo mu to jen několik dní, než projekt dokončil. Domeček má plno drobných detailů, které mu dodávají kouzlo – například skutečné větvě, houpací síť , tunel v kořenech stromů či extra úložný prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky