úterý 17. července 2018

Dobře těsnící termohrnek

Termohrnek má ale řadu dalších využití. Při měření teplot měl termohrnek po hodinách teplotu vody °C. Povrch teplejší po nalití horkého nápoje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nedoporučujeme jako termohrnek do auta, protože se nedá ovládat jednou rukou. Auto Leak, termohrnek do auta Ideální termohrnek do auta s ranní kávou na krátké cesty do práce. Oceníte pohodlné držení a snadnou manipulaci díky plastové manžetě a uchu.


Ekologická varianta jednorázových plastových či papírových kelímků. Má dobře těsnící uzávěr s patentovaným víčkem Sip and Sap. Tento designové termohrnek je novinkou. Díky tomuto víčku nápoj v hrnku neprotéká (zaručeno 1 těsnění) Cestovní hrnky se vejdou do držáků od auta. Mají několik elegantních barevných provedení.


Objem hrnků je 3ml, 4ml, 5ml. Používáme soubory cookie, abychom mohli naše webové stránky lépe přizpůsobit Vašim potřebám. Taky znáte ta nepříjemná rána, kdy musíte vstávat velmi časně do práce, nestíháte si ani vypít vaši pravidelnou ranní kávu nebo čaj, následně musíte absolvovat cestu městskou hromadnou dopravou a ještě k tomu je zima a deštivo? Spolehněte se na kvalitně těsnící šroubovací zátku. K dispozici budete mít i dva hrnečky.


Díky neklouzavému povrchu se pohodlně drží, svrchní lak se ale bohužel při pádu může poměrně snadno odřít. Dvouplášťový vakuový termohrnek CONSTANT, který je vyroben uvnitř i vně z prvotřídní nerezavějící oceli. Dárkové termohrnky nejsou vhodné do myčky nádobí. Tvar, který zaujme designem, příjemně se drží, dobře se z nich.


Dvojstěnný plastový termohrnek Commuter Mug l od švédské značky Primus je vhodným doplňkem, ať už cestujete kamkoliv. Díky dvěma stěnám hrnek dobře izoluje a nepálí do. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pioneer DrinkPod termohrnek s ouškem 28l. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Silikonový povrch a pixely vytvoří jedinečný hrnek na každý den. Termosky a termohrnky značky Lamart.


Termo hrnek udrží váš nápoj teplý nebo naopak dobře vychlazený. Ouško hrnku zajišťuje „bezpečné“ pití dětem a elegantní úchop dospělým. Kvalitní tepelně izolovaná láhev z nerezové oceli. Zesílené, dobře těsnící víčko s očkem pro připevnění na karabinu nebo k batohu. Dvojitá vakuová izolace z mědi udrží tekutiny studené až hodin nebo teplé až hodin.


Dobrý den, Bamboo Cup bambusový termohrnek má dobře těsnící víko, bohužel není vhodný pro nošení v kabelce, jelikož nemá uzavíratelný otvor na pití. Káva, nebo jiná horká tekutina zůstane teplá až po dobu dvou hodin. Využít můžete také na studené nápoje, které jsou pak izolované od tepla po dobu hodin. Oblíbený je tento malý termohrnek také na zmrzlinu.


Otvor na pití se stlačovacím uzávěrem – nápoj nekape ani nevytéká. Vhodný do mnoha držáků na nápoje. Použit chuťově neutrální plast. Dobře těsnicí šroubovací víčko.


Láhev na smoothie DOMO malá zelená Náhradní 3ml nádoba k rodinnému smoothie makeru DOMO. Vyrobeno z absolutně nezávadného plastu Tritan (TM) bez obsahu BPA. Nádoba je opatřena víčkem s uzavíratelným pítkem. Je vyrobena z trvanlivého nezávadného plastu značky Tritan (TM) bez obsahu BPA s dlouhou dobou použitelnosti, neabsorbuje cizí chutě a pachy. Při převrhnutí z něj nic nevyteče, dobře těsní, kdyby se z něj chtěl řidič za jízdy napít, tak jediným zmáčknutím uvolní otvor k pití.


KeepCup je australská značka ekologických hrnků, které posbíraly spoustu ocenění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky