čtvrtek 5. července 2018

Elektrický sušák ručníků s termostatem

Elektrický sušák ručníků ramena 450mm chrom. Mohou ale také zvýšit výkon vytápění – například tam, kde je podlahové vytápění hlavním topným systémem. Stačí připojit do zásuvky. Koupelnové radiátory elektrické - jsou tvořené z topného radiátoru,osazeného topnou tyčí S TERMOSTATEM.


Sušák se dá ihned namontovat bez jakéhokoliv plnění a jiných úprav.

Určen k instalaci na stěnu. Povrchová úprava elektrického šušáku je bílý komaxit nebo chrom. Připojení vydlicí 230V, opatřen vypínačem.


Používá se jako přídavné topení do koupelny v kombinaci s podlahovým vytápěním. Hodnocení produktu:. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt wterm rge 5a elektricky koupelnovy susak s termostatem. Otopná tělesa a koupelnové radiátory - internetový obchod otopných žebříků do koupelny s kamennou prodejnou v Praze.

Svým elegantním designem se hodí do mnoha koupelen a interiérů. Krabice je nerozbalená. Důvod prodeje je nevhodnost žebříku pro naše použití.


Rozměry krabice jsou 8x64x120cm. Budete si pro něj muset přijet. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Koupelnový radiátor je určen k vytápění koupelen, wc, kuchyní a zárověň slouží jako sušák k sušení ručníků , utěrek, nebo spodního prádla. Ta je buď prostá bez možnosti regulace teploty nebo s termostatem , kde je možné nastavit požadovanou teplotu. Skladem, ihned k odběru ks.


Mimo topnou sezónu lze lokálně využívat elektrický zdroj tepla pro zajištění potřeby otopu místnosti v chladných letních dnech nebo v koupelně slouží k dosoušení ručníků a osušek po jejich použití. S oblibou se využívá kombinovaný způsob provozu otopného tělesa v koupelnách mimo topné období pro rychlé a. Využití sušáku je hlavně v době mimo topnou sezónu, kdy zahřátí trvá cca 15.

Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 6mm nad zemí. S K topný žebřík BK. Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa.


Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit. Sušáky doporučujeme kombinovat s digitálními termostatickými hlavicemi. Tyto chytré hlavice Vám zajistí úsporné topení jen tehdy, kdy je to potřeba. ER je v nabídce s rovným nebo krouceným přívodním kabelem. ERC s elektronickým regulátorem prostorové teploty s programem sušení se připojuje k elektrické síti přes instalační krabici pevného elektrického rozvodu.


Poté ho stačí zapojit do běžné zásuvky. Existují docela jednoduché topné žebříky, ale i sofistikovanější elektrické topné žebříky s termostatem , který si můžete naprogramovat na požadovanou teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky