čtvrtek 12. července 2018

Tesařská sekera hlavatka

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tesařská sekera je vhodná pro tesařské a ostatní práce se dřevem. Hlava sekery je u topůrka zúžená, aby bylo možné držet sekeru bezprostředně nad ostřím pro maximální přesnost.


Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění. Vzhledem k úzkému ostří snadněji vniká do dřeva než sekera širočina, ale zanechává nahrubo opracovaný povrch, který se potom začišťuje pomocí sekery širočiny. Sekery, pily, skoby, vodováhy, dláta, hoblíky, vrtáky apod.

Nářadí užívané tesaři k ručnímu opracování stavebního dřeva používaného na stavby stěn roubené nebo hrázděné konstrukce, stropy a konstrukce dřevěných krovů (koncept, MaČe). Sekera 700g tesařská FESTA S NÁSADOU. V hlavě sekery je oblouk, který slouží pro držení bezprostředně nad ostřím, čímž zvýšíte stabilitu a přesnost při práci. Zadní stranu hlavy lze.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Na této stránce jsou výsledky na dotaz sekera hlavatka v aktuálním křížovkářském slovníku.

Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář. Lovecká sekera Storey Aksu ( „velká sekera “) je určena na těžší práce.


Rukojeť je vyrobena z přírodní zrnité břízy a sobích rohů, hlava sekery je nerezová. Dodává s koženým pouzdrem a ořezávátkem. Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač.


Má dlouhé, rovné a tenké ostří. Funguje dobře i na tabletu a mobilu. Stará sekera , patrně tesařská hlavatka. Nové jasanové topůrko (83cm).


Nejedná se o litinu, ale o kovářskou práci. Tieto sekery majú rovné, dlhé a tenké ostrie, čím vzniká rovnomerná sečná plocha. V hlave sekery je vykovaný oblúk, vďaka ktorém.


Univerzální sekera HECHT. Takzvaný kalač je velká a těžká sekera na štípání špalků, má mohutnou hlavu (několik kg) a snese i to, když do ní bušíte kladivem, pokud se špalek nedá rozštípnout. Aktuální cenu sekery Kalač XTline 4kg naleznete zde.


Speciální vrhací sekery. Zajímavostí je i sekera Tomahawk, v podstatě bojová vrhací sekera.

Hmotnost kg, topůrko cm. Vysvětlovat těm, pro něž je koníčkem tesařina, že jedna sekera (klasická tesařská širočina) jim k práci nestačí, je zbytečné. Pojďme si stručně připomenout pojmy, které se sekerou souvisejí.


Tesárska sekera 700g FESTA s ergonomicky tvarovanou drevenou rukoväťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky