čtvrtek 5. července 2018

Poklice na pánev 28 cm

Poklice je vyrobena z kvalitního tvrzeného skla a doplněna tepelně odolným nylonovým úchytem, který. Chcete svou pánev používat také k dušení či vaření? Pak se neobejdete bez poklice ! Skleněná poklice UNICOVER skvěle sedne na pánve i nádobí TESCOMA, a vy tak můžete maximálně využít jejich potenciál. Soté pánev s keramickým povrchem, vhodná pro každý zdroj ohřevu, tedy i pro vaření na indukci.


Poklice na pánev 28 cm

Pánev má vysoce kvalitní vnitřní keramický povlak bílé barvy, který je odolný proti poškrábání a je vybavena skleněnou poklicí se silikonovým úchytem. Odlévaná masivní pánev s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT. Můžete na ni smažit, dusit, opékat s minimální potřebou tuku. Vhodná na všechny typy.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Vybírejte si Poklice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev Je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Materiál: hliník s keramickým povrchem, sklo, kov.


Díky odnímatelné rukojeti můžete pánev použít také pro zapékání v troubě - bez poklice a bez rukojeti do 2°C! Tato technologie zajišťuje lepší vedení tepla, ale i. Vnitřní nepřilnavý povrch má tvrzenou minerální podkladovou vrstvu a povrch posílen částicemi titanu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Každý den stovky novinek v nabídce. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování.


Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, odolný nepřilnavý povrch. Díky nýtované nerezové rukojeti je možné použití v troubě až do 250°C.


Menší pánve bývají o průměru 2 či cm. Jsou určeny začátečníkům a jedincům žijícím v menších domácnostech. Nabízejí dostatečný prostor pro vaření malého množství zeleniny, masa na nudličky nebo ryby. Mezi pánve středních velikostí se řadí modely o průměrech 2 a cm.


Univerzání skleněná poklice s kovovým okrajem, plastovým úchytem a otvorem pro únik páry, průměr cm. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH.


Ihned na Mělníku - otevírací d. Tuto pánev mám už rok a nemohu si ji vynachválit, nic se nepřipéká, velikost pro člennou rodinu přesně akorát. Proto jsem teď pánev objednávala do rodiny jako dárek. Skutečně kvalitní pánev. Používám ji i jako pekáč a zapékací mísu.


Poklice na pánev 28 cm

BANQUET Smart Plus Skleněná poklice 28cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky