pondělí 23. července 2018

Multifunkční hrnec tefal

Multifunkční hrnec tefal

Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Co je multifunkční hrnec.


Multifunkční hrnec tefal

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Vaření v páře, ohřívání, pečení, smažení i dušení. Tohle všechno zvládnete s jeho pomocí snadno a rychle.


Vybraný program a ostatní údaje ohlídáte na přehledném LCD displeji. Hrnec má menší příkon 6W, díky kterému některé přípravy mohou trvat o pár minut déle – za to však má menší spotřebu elektrické energie. Objemný hrnec s kapacitou pěti.


Jeho paměť obsahuje 1zabudovaných receptů, na jejichž přípravě se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Zatím rodinka nevyzkoušela všechny možnosti vaření, ale co stihli vyzkoušet, tak jen spokojenost. Je vzhledově pěkný a nahradí spoustu zbytečného nádobí, čímž ušetří místo v malých kuchyních a hlavně. Tento elektrický hrnec má snadné ovládání díky displeji a dvěma tlačítkům.


Jednoduše si vyberete, kliknete a postupujete krok za krokem. Multifunkční hrnce Tefal. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Disponuje taktéž funkcí odloženého startu a vaření si tak můžete naplánovat až s hodinovým předstihem, stejně tak dlouhou dobu dokáže udržet optimální teplotu pokrmu v hrnci a zachovat nutriční hodnoty. Snadná obsluha Automatické nastavitelné parametry vaření vám dopomůžou k zajištění dokonalých výsledků v přípravě jídla. Na tento hrnec jsem se těšila jako malé dítě. Vaření miluji, ale čas od času bych uvítala pomocníka, který obstará veškerou práci za mě doslova za pár minut.


Všechny informace o produktu Tlakový hrnec Tefal All-In-One CY505E3 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tefal All-In-One CY505E30. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Velmi snadné ovládání umocňuje intuitivní displej. Tefal CY505EAll In One PotAutomatický multifunkční tlakový hrnec TefalElektrický tlakový hrnec Tefal All-in-One CY505Evám díky přednastaveným programům ušetří při vaření vašich oblíbených pokrmů spoustu času a námahy. TEFAL ALL IN ONE POT CY505Eje multifunkční tlakový hrnec.


Multifunkční hrnec tefal

Tlakové a pomalé vaření, dušení, pečení, rýžovar a vaření v páře. S multifunkčním tlakovým hrncem budete na přípravu. Free Shipping Available. Pořád tam hostím spoustu kamarádů, takže přijde opravdu vhod – připravím skvělou večeři pro celou partu.


Výhoda je, že hrnec vaří sám za mě. Ve vaření je opravdu rychlý a svou rychlostí na. Pokud již u nás máte e-mail registrovaný, ale nemůžete si vzpomenout na k němu přiřazené heslo, pomůžeme vám.


Díky svým rozměrům se vejde do každé kuchyně a můžete jej tak využít vždy, když dostanete chuť na něco výjimečného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky