pátek 13. července 2018

Zavařovací hrnec hyundai pc 200 ss

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknite na prejsť do obchodu, kde sú kompletné informácie. Výprodej Hvězda EURONICS. Zavařovací hrnec Zavařování ovoce a zeleniny je praktický způsob, jak si vychutnávat vaši úrodu po celý rok. Nechybí ani časovač, plynule nastavitelný termostat a plastový výpustný kohout.


Součástí balení je také rošt na zavařovací sklenice o průměru 3cm.

Bezpečnost uživatelů je však na prvním místě, a proto je hrnec opatřen tepelně izolovanými rukojeťmi a bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a chodu naprázdno. Hrnec má objem l nebo zavařovacích sklenic s objemem litr. Zavárací hrniecZaváranie ovocia a zeleniny je praktický spôsob, ako si vychutnávať vašu úrodu po celý rok. Hyundai PC 2od 5€ - Heureka. Nádoba je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli a disponuje velkým objemem l, umožňujícím.


Tento výrobek byl vystavený, předvedený, žádné poškození viz. Pouze 1ks za tuto cenu ! Využijete nejen pro zavařování okurek, ale jeho použití je i možné na nalévání a vypouštění teplých nápojů, jako jsou např. Práci vám usnadní nerezový zavařovací hrnec PC 2SS , do něhož se najednou vejde až sklenic o objemu litr.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Jeho základem je vestavěný termostat a časovač. Na termostatu si můžete pomocí otočného kolečka nastavit teplotu – 1°C nebo trvalý ohřev, přičemž termostat má přesnost ±. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Hrnec je vybavený plynulým termostatem a 1min. Třetím testovaným byl zavařovací hrnec , který už na první pohled působil trochu retro.


Mechanický časovač i termostat hrnce fungují bez problému, jen se velmi špatně přesně odhaduje zvolený program. Naleznete ho na najdinavod. Všechny návody u nás jsou v českém jazyce a ve formátu pdf.


Stáhněte si manuál na zavařovací hrnec zdarma! Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Elektrický zavařovací hrnec je vynikajícím pomocníkem nejen pro letní zavařování ovoce a zeleniny. Uplatnění najde ve většině domácností po celý rok!

To všechno jsou atributy skutečně drahých výrobků. Proto se nám cena zdá spíše přemrštěná. Newsroom articles are published by leading news agencies.


We may not share the views of the author.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky