pondělí 30. července 2018

Kombinovaná indukční a plynová varná deska

Vhodná k zapuštění do pracovní desky - připojení 2V, A (vhodná do panelákových bytů). Vestavná varná deska , která v sobě kombinuje dvě indukční varné zóny a dvě standardní Hi-light zóny. Do porovnávače Nedokážete-li se rozhodnout, jestli je pro vás výhodnější varná deska elektrická nebo plynová varná deska , pak můžete s klidným svědomím sáhnout po kombinované varné desce. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Varná deska ovlivní, jak budete se svojí novou kuchyní spokojení, proto nepodceňujte výběr varné desky, zkušený prodejce Vestavné spotřebiče. Moderní indukční varná deska se zónou flexIndukce - pro více flexibility při vaření.

FlexIndukce Plus umožňuje flexibilní rozšíření varné plochy. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Plynová varná deska POH 6B6Bod společnosti Bosch představuje střední třídu v ranku plynových spotřebičů. Za rozumný finanční obnos si totiž zákazník domů odveze kvalitně provedený produkt. První věcí, která zaujme při srovnání s předchozím modelem, je především moderní vzhled.


K ohřevu se využívá indukce (magnetické technologie), kdy se deska a varná plocha sama o sobě nezahřívá, ale naopak zahřívá dno hrnce.

Nejen, že teplo neuniká po stranách a vy tak šetříte výdaje na energiích, ale jde. Užívejte si vaření naplno. S plynovou deskou máte teplotu i čas perfektně pod kontrolou, takže můžete vaři. Pozvedněte vaření na vyšší úroveň s jednou z našich indukčních varných desek. Jsou bezpečné, snadno se čistí a umožňují mimořádně přesné a rychlé ovl.


Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Vaření na plynu je precizní a má své kouzlo. Plynový panel vám umožní perfektně ovládat intenzitu ohřevu, abyste mohli vařit v pohodlí dom. Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty.


Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Integrované elektrické zapalování přímo z ovladače, bezpečnostní termopojistka - plyn je uzavřen při zhasnutí hořáku.


S touto kombinovanou varnou deskou máte k dispozici jak indukční varné zóny, tak plynové hořáky a můžete si volně vybírat mezi různými zdroji energie. Robustní, odolné mřížky pro př. Indukční varná deska Mora VDIT 6C se sklokeramickou deskou se pyšní indukčními zónami a dotykovým ovládáním.


Plynová a kombinovaná varná deska Ti, kteří jsou zvyklí na tradiční vaření, nedají na plynovou varnou desku dopustit.

Výhody této varné desky: regulovatelný plamen snadno a rychle ovlivňuje vaření. Kombinované varné desky nabízejí kompromis. Používá se v nich jak plyn, tak elektrika - vybírat si můžete kdykoli podle. K nejoblíbenějším typům patří indukční a sklokeramická varná deska , které spadají pod elektrické varné desky. Další variantou je pak kombinovaná a plynová varná deska.


Varné zóny lze aktivovat a nastavovat lehkým dotykem s ovládáním touchControl. Inovativní indukční technologie dělá vaření rychlejší. Elektromagnetické pole přechází přes sklokeramickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát.


Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky