pátek 27. července 2018

Eta biopot

Gotowanie pod ciśnieniem ze względu na swoje właściwości jest coraz bardziej popularne. Dla Twoich potrzeb stworzyliśmy garnek ciśnieniowy ETA BIOPOT. K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly. VAŘÍ RYCHLE A ZDRAVĚ - ELEKTRICKÝ TLAKOVÝ HRNEC ETA BIOPOT. Automaticky řídí tlak i spotřebu energie a má řadu bezpečnostních prvků.


Můžete jej používat místo na vaření, místo tlakového hrnce a také jako rýžovaru. ETA Biopot - multifunkční tlakový hrnec. Zajistí RYCHLÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ.


V českém menu můžete volit z programů. Je úsporný s funkcí odloženého startu. Celý popis a technické parametry.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času.


Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají. One of the more common uses of the phrase is in public transportation where the movements of trains, buses, airplanes and the like can be used to generate estimated times of arrival depending on either a static timetable or. Obsahuje v podstate tri zariadenia v jednom - ryžovar, tlakový hrniec a klasický hrniec.


Má kapcitu 5l a nepriľnavý povrch NON STICK (špeciálny druh telfonu). Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky vlastní zkušebně domácích spotřebičů a týmu odborníků s dlouholetou praxí. Možete ho používať miesto varenia. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Vyzkoušejte si chuť skvělé kávy na dní s LatteGo! Dovolte, aby skvělá káva rozvoněla všechna vaše rána, odpoledne i večery!


Nechte se unášet lahodnou chutí kávových zrn a množstvím funkcí, které nabízí automatické kávovary Espresso Philips LatteGo. S naším elektrickým tlakovým hrncem ušetříte čas i peníze. Spolehlivě nepřevaří rýži, hravě uvaří čočku, hovězí maso, polévky a ostatní pokrmy. Stačí vložit ingredience, nastavit jeden z programů a už. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Elektrické hrnce a pánve ETA za akční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky