úterý 17. července 2018

Rychlý oběd do krabičky

Každý den v týdnu řešíme, co budeme jíst, když jsme v práci. Zajít někam na oběd je velmi běžné řešení, ale ne pokaždé má člověk na jídlo z restaurace čas a samozřejmě také peníze. Pak je nejlepší si oběd připravit den předem do krabičky. Ušetříte čas i peníze a zároveň budete mít i jistotu o tom, co jíte.


Připravili jsme pro vás tipů, které.

Rychlý oběd do krabičky - co to znamená? Jistě už jste někdy slyšeli o takzvané krabičkové dietě. Tato dieta spočívá v tom, že si u specializovaných firem zpravidla vyberete konkrétní program (například bezmasé stravování, jídlo pro děti nebo jídlo pro sportovce) a objednáte si tak pravidelnou dodávku jídla, které by mělo přesně vycházet z vašich. Do krabičky do práce nebo s sebou na piknik či k vodě zase můžete vzít rychlý těstovinový salát, který zasytí a chutná všem.


Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Nemáme na mysli, abyste si ho uměli jen objednat, ale také připravit doma.

Zabalit do něj tak můžete vše, co máte rádi. Myslete ale na to, že by mělo obsahovat proteinovou složku, hodně zeleniny a dobrý dip. Z pár zbytkových surovin z lednice tak můžete vytvořit výborný rychlý oběd do práce i na celodenní pochůzky. Když si člověk nedá oběd , večer pak jí, jak kdyby byl bezedný. Ne každý den se ale dá jít do restaurace, to leze do peněz.


Přinášíme vám pět osvědčených tipů na jídla, která si můžete připravit do krabičky , aniž byste museli vařením strávit celý večer. Prozkoumejte nástěnku „ rychlý oběd “ uživatele kotonska na Pinterestu. Máme pro vás dobroty, které obstojí jako svačina nebo jako oběd. Vydatné sendviče, slané koláče, pikantní saláty.


Jisté však je, že vše snadno zabalíte do krabičky a kamkoliv přenesete z domácí kuchyně. Tortilla s kuřecím masem. S tortillou připravovanou doma se samozřejmě zrovna o rychlý oběd nejedná, ale hotové tortilly seženete v každém supermarketu. Pak už stačí jen orestovat a ochutit kuřecí nudličky, přidat čerstvou zeleninu, dresink a je hotovo.


Rádi byste si do práce nosili jídlo z domova, jen nemáte fantazii, co si uvařit do krabičky ? Mnoho pokrmů ohříváním ztratí chuť a změní barvu.

Uvařte si s námi skvělý a lehký oběd. Kuskus, chutný salát i slaný muffin 9. Příprava nezabere moc času, proto si jej snadno. Proto věčně hledáme rychlé recepty do krabičky , které si s sebou do práce jednoduše nosíme. Nejen, že tímto způsobem ušetříte dost peněz ale taky budete mít dokonalý přehled o vašem kalorickém příjmu. Jak ale řešit oběd , pokud trávíte čas v práci (nebo i ve škole)?


Pokud jdete na oběd do restaurace nebo jídelny, je lepší se vždy kouknout na nabídku předem a vybrat si jídlo, dokud ještě nejste úplně hladoví. Když budete rozhodnutí dopředu, snáze pak odoláte nabídce nutričně méně vhodných obědů. Hotový za pár minut a připravený k vychutnávání, ať už jste kdekoliv.


Výhodou krabiček s jídlem je, že jíte vyvážené jídlo s konkrétní energetickou hodnotou. Když jdete na oběd do restaurace (jídelny), netušíte přesně, kolik kJ porce na talíři má. Pravdou je, že chystat si pravidelně po večerech jídla na druhý den do práce je po čase otravné. Jestli je vás ovšem v práci víc žen.


Musím říct, že ten kdo vymyslel tento recept byl super člověk. Tak fantastické těsto, s kterým je radost pracovat, tak jednoduché na přípravu a nejhlavnější je to, že během pečení krásně drží tvar a ještě se mi ani jednou nestalo, že by se během pečení roztekly, což u jiných receptech říct nemohu. U přípravy oběda do práce pak sáhněte po některém ze zdrojů bílkovin, doplňte obilovinami a zeleninou, pro chuť přidejte trochu tuku v dresinku, vše dejte do krabičky a zdravý oběd je připravený, popisuje výživová expertka společnosti Herbalife Susan Bowerman.


Oběd - recepty na každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky