úterý 3. července 2018

Hb73gr555

Hb73gr555

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. D-horkým vzduchem Plus pro nejlepší výsledky pečení na jednom, dvou nebo třech pečicích plechách najednou. Air Eco rendszere, a speciális hőmérséklet szabályozás, s a kiegyenlített levegőkeringetés jóvoltából kiváló sütési eredményről gondoskodik, miközben -os energiamegtakarítást eredményez. Vstavaná rúra HB73GR5v energetickej triede A. Medzi bezpečnostnými funkciami nájdete detskú poistku a bezpečnostné vypínanie rúry. Pro jednoduchou manipulaci s plechy oceníte jednonásobný teleskopický výsuv se stop funkcí.


Hb73gr555

Trouba je také vybavena funkcí activeClean, díky které se. Ten tlmí zatvorenie dvierok tak, že ani nebudete počuť, kedy presne sa dovrú. Dvojzónový ovládací panel sa skladá z digitálneho displeja a dvoch zápustných gombíkov. Modro podsvietené kontrolky informujú o aktívnom.


Nielenže vyzerá naozaj skvele, ale ponúka veľké množstvo funkcií ako napríklad druhov ohrevu, medzi ktoré patrí predovšetkým 3D horúci vzduch Plus, stupeň pre pizzu, cirkulačný gril, veľkoplošný gril či rozmrazovanie. SIEMENS HB73GR5SIEMENS Vestavné trouby můžete ihned zakoupit v obchodě Alza. Optimální výsledky pečení až na pečicích plechách díky inovativnímu rozdělování tepla při 3D-horkém vzduchu.


Hb73gr555

Moderní výbava s elektronickými. Купувайки евтини у дома. Pravidelné akcie a zľavy na príslušenstvo pre. Olcsó HB GR 5Beépíthető sütők árak, akciók. KIFUTÓ MODELL, CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES ÁR!


Siemens HB73GR5vásárlás Ft-tól! Vestavná trouba HB73GR5v energetické třídě A. Mezi bezpečnostními funkcemi najdete dětskou pojistku a bezpečnostní vypínání trouby. Oceníte i tlumené dovírání dvířek softClose, a. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.


Hb73gr555

Ten tlumí zavření dvířek tak, že ani neuslyšíte, kdy přesně se dovřou. Dvouzónový ovládací panel se skládá z digitálního displeje a dvou zápustných knoflíků. Modře podsvícené kontrolky informují o aktivním stavu trouby. Energetická třída A Barva nerez, stříbrná Objem trouby l Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový mod. Pre jednoduchú manipuláciu s plechmi oceníte jednonásobný teleskopický výsuv so stop funkciou.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Trouba nabízí moderní a pohodlný způsob pečení pro dosažení nejlepších výsledků. D horký vzduch: možnost výběru jakékoliv úrovně pro pečení. Beépíthető sütő sütő, A, típusú fűtés, halogén világítás, LED kijelző, l térfogat, ecoClean Plus a hátsó falon, varioClip sín, gyermekbiztonsági zár, rozsdamentes acélA SIEMENS HB334A0Sbeépített sütő egy modern, kiváló minőségű készülék, amely minden fogyasztót kielégít. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky