úterý 31. července 2018

Epilace

Epilace je akt odstranění nežádoucích chloupků nebo vlasů z lidského těla včetně zničení vlasového kořínku. Tím se zásadně liší od depilace, kterou se odstraňují pouze viditelné části chloupků. Nabízíme několik způsobů a přístrojů dlouhodobé až trvalé epilace a depilace. Trvale epilovat je možné světlé, jemné i šedivé chloupky nebo silné a černé ochlupení.


V našem centru Vám doporučíme ten nejefektivnější způsob odstranění chloupků nebo kombinaci několika přístrojů. Má proto větší efekt než depilace, protože chloupky začnou znovu růst až po několika týdnech, zároveň je ale mnohem bolestivější a také časově náročnější.

Epilace se provádí epilačním strojkem, nebo různými voskovými metodami. Jak si doma depiluju obličej? Pomocí téhle cukrové pasty. Přináším Vám ukázku d epilace. Je to můj postup, nikomu ho nenutím.


Můj foťák bohužel nezaostřil na. Zajímají vás aktuální trendy holení a epilací? Odborníci kliniky estetické medicíny Mediestetik ukázali kouzlo laserových epilací v pořadu Intim s Heidi Jank.

Základní rozdíl je prostý. Nejrůznějších meto jak mít ještě hladší pleť, je ale spousta. Vybraly jsme ty nejoblíbenější a daly dohromady jejich plusy a minusy! Jaký je rozdíl mezi epilací a depilací?


Laserová epilace trvale odstraní chloupky. Nejznámější metodou laserové epilace je pomocí IPL epilátoru. Naopak depilace vás chloupků zbaví na delší dobu, ale narostou. Jaká je nejúčinnější depilace či laserová depilace a jak probíhá laserová epilace ? Epilace patří k nejúčinnějším metodám v odstraňování chloupků. Má větší a dlouhodobější efekt, oproti jiným depilačním metodám ale může být.


Dbejte na výběr přístroje, kterým je trvalá epilace prováděna. Na trhu je mnoho přístrojů, ovšem nemusí Váš požadavek splnit. Epilace laserem je bezbolestná a efektivní, prováděna pouze vyškoleným personálem.


Braun Silk-épil díky širším, delším a hlubším pinzetám odstraňuje přesně i ty nejkratší chloupky, které by nezachytil ani vosk (až mm). Nebudete muset čekat, až vám chloupky narostou na délku. K dispozici je jen několik vybraných značkových přístrojů, mezi kterými jasně vévodí IPL epilátory. Ocenit lze nejenom jejich originální vzhle ale také prvotřídní zpracování a pár funkcí navíc.


Diodový laser je v dnešní době nejúčinnější formou epilace na trhu.

Přesvědčí Vás o tom další úspěšně dokončená odborná studie, věnuje se odstranění nežádoucího. Ceny jsou uváděny za jedno sezení, při nesouvislém ochlupení na daných lokalitách je cena možná dohodou. Odborník na zákrok epilace Ostrava musí mít zkušenosti.


Proto je důležité, vybrat vhodného specialistu, který s přístroji pracuje delší dobu a má zkušenosti s epilací chloupků v podpaží, epilace , epilace knírku…. Fotoepilace, někdy také mylně nazývána jako trvalá epilace , je epilace provedená pomocí laseru nebo IPL světlem. Přestože cíl fotoepilace je shodný s klasickou epilací, tedy odstranění nechtěného ochlupení, prostředky a způsob dosažení výsledku je výrazně odlišný.


Při holení neboli depilaci odstraníte pouze viditelnou část chloupku (na rozdíl od epilace ). Ať už se jedná o holení nohou,nebo holení intimních míst, je velmi důležité, abyste vždy měli kvalitní holicí strojek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky