pondělí 24. září 2018

Čistič dlaždic

Je účinný i bez drhnutí podkladu. Nedochází k mechanickému poškození podkladu abrazí ani erozí. V jediném kroku velmi rychle, čistí, obnovuje a renovuje podklad.


Přípravek HG na terasové dlaždice je silný koncentrovaný čistič , speciálně vyvinutý pro čištění špinavých a zašedlých štěrkových a betonových dlaždic. Odstranění vodního kamene z keramiky Článek pro ty, kteří bojují s vodním kamenem na umyvadle, v toaletě, vaně. Prípravok HG čistič betónových a štrkových dlaždic je silný koncentrovaný čistič špeciálne vyvinutý na čistenie špinavých a zašedlých.

A možná to nejlepší: Pro různé druhy čištění potřebujete jen jediný přístroj, který umí všechno: Váš parní čistič. Tak Vám zůstane více času na ty skutečně hezké věci v životě. Jak funguje parní čistič ? V podstatě funguje parní čistič podobně jako tlakový hrnec.


Voda se zahřívá v uzavřeném kotlíku. Parní čistič je nesporný pomocník při úklidu koupelen, toalet, podlah či oken. Argumentů, proč si jej pořídit nám prodejci předhazují vcelku dost a po jejich přečtení možná i vy zjistíte, že by parní čističe a mopy. Když nemáme ani parní čistič , musíme si pomoci „obyčejnými“ čisticími prostředky.


Z nich nejlépe zabírá savo a další přípravky s bělicími účinky.

Pozor, pokud je použijeme neředěné, nenecháváme je na spárách příliš dlouho působit. Mohla by se narušit jejich struktura a hmota se začne časem drolit. Hodí se proto naředěné přípravky s dezinfekčním účinkem (a bělícím v případě bílých spár) nebo například domácí parní čistič , který zaschlou špínu rozpustí párou.


Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. The UK network for ambitious entrepreneurs. We support founders to scale their startups.


See the best companies in the UK tech scene that have been on our growth programmes. Skvělý tlak a vysoká teplota se pak postarají o usmrcení 9 běžných bakterií. Také obsluha je nesmírně jednoduchá a pohodlná. Základ této lavičky (či pojízdné poličky) tvoří staré, dobře vysušené dřevo.


Nejlépe ji využijete v místnostech s nízkým stropem, kde si z ní můžete udělat praktický odkládací doplněk. Pokud vlastníte parní čistič , pusťte se do čištění zašlých spár pomocí horké páry. Ta totiž rozpustí nečistoty účinněji, než například písek. Spolehlivější než drhnutí pískem je parní čistič. O výdrž dlaždic se nemusíte bát, snesou vysoké teploty.


Renovace dlažby, čištění keramické dlažby. Profesionální, extrémně silný čistič pro opravdu problematické nečistoty. Zámková dlažba, která je často používána pro řešení příjezdových cest, chodníků a ploch parkovišť také vyžaduje čištění, údržbu a renovaci.

B-Clean 500ml Účinný čistič znečištěných a zašedlých štěrkových dlaždic , betonových dlaždic a spár včetně odstranění vodního kamene, šmouh, skvrn a dalších nečistot. Dokonale renovuje povrch dlážděných a kamenných podlah, čistí spáry. Za pomocí páry parní čistič Kärcher zničí 9 všech bakterií běžných v domácnosti, které se vyskytují na tvrdých plochách, a zajistí tak maximální hygienu a zdravé prostředí pro bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky