pondělí 3. září 2018

Vysokonapěťová pojistka mikrovlnka

Další ohřev začala drnčet a zhasla. Tak jsem ji dnes rozebral a pokusím se vyměnit tu trubičkovou pojistku, ale koupím ji až zítra. Nevím zda někdo poznáte, že je spálená, protože je bílá a uprostřed je po obvodě modrý proužek.


Dá se to nějak poznat jestli ta pojistka je vadná? VN, vysokonapěťová pojistka pro mikrovlnné trouby 8A.

Zboží, které je skladem, odesíláme ihned - doručit je možné 19. Pojistka VN 5kv 8A mikrovlnka. Tato pojistka by měla vyřešit problémy, které máte s vypínáním spotřebiče. Mikrovlnné trouby - Katalog Mikrovlnné trouby. Náhradní díly na mikrovlnné trouby mnoha značek.


Dodáváme náhradní díly na mikrovlnky jako jsou skleněné talíře, unašeče talířů, motorky otočných talířů, magnetrony, vysokonapěťové pojistky a další díly. Ještě dodám, že pokud bude menší, tak mikrovlnka nebude mít takový výkon co má mít, ale hřát bude.

Měření vysokonapěťové diody: To je poněkud složité protože se to nedá měřit multimetrem, neboť dioda má úbytek v propustném směru okolo 5V. Napadá mě jedna metoda, ale ta je zbytečně složitá a určitě na ni. Na objednání (cca 5-dní) Naše cena: 1Kč. A s pouzdrem pro mikrovlnou troubu.


Občas to dojde tak daleko, že v něm dojde k výboji, a buď se při tom přepálí vysokonapěťová pojistka , přes kterou je napájen z násobiče napětí magnetron, nebo vám tiše odejdou diody vn násobiče. Dům vám nevyhoří, ale budete muset dát troubu opravit nebo si koupit novou. Tepelné pojistky slouží k přerušení obvodu z magnetronu, pokud se m. Ostatní diskuse a zábava: To si takhle chci ohřát zbytek číny a ono nic. Přitom časomíra funguje, displej taky, světlo svítí, talíř se točí, větrák fouká, dokonce i pracuje přihřívání grilem. Jen ty mikrovlny jaksi nevlní.


Má to cenu opravovat nebo rovnou koupit novou? Vysokonapěťová pojistka 5kV. Talíř průměr 2mm do mikrovlnné trouby 600MD01. Cena: 2Kč (s DPH) 1EUR. Kde najdu výrobní štítek?


Objednací kód: 600MD74.

A ( NOTSEMUK ) Samsung, LG vysokonapěťová pojistka do mikrovlné trouby. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Univerzální širokopásmová ko. Zdá se, že nás po několika letech (už ani nevím kolika) hodlá opustit mikrovlnka.


Síce svítí a talíř se točí, ale neohřívá. Neví někdo, která součástka se mohla pokazit a kolik by stála nová? Nová mikrovlnka je sice jednodušší řešení, ale ne vždy je potřeba hned kupovat celý nový výrobek. Taky odešla z ničeho nic.


Ze zvědavosti jsem ji rozdělal. Odešla vysokonapěťová pojistka. Ta stojí 1Kč a pošta dalších 1Kč. No spravil to drátek patřičného průřezu.


Možná odešla jen proto že drátek je ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky