pátek 7. září 2018

Hliníkové plechovky výkup

Vykupujeme hliníkový drát nový i mastný, litý hliník, hliník mix, hliníkové plechovky a žaluzie. Cenu Vám domluvíme telefonicky. Provozujeme unikátní systém rezervace výkupní ceny kovů. Možná ji taky máte doma.


Stříbrnou kouli z alobalu od čokolád. Nebo tašku plnou hliníkových víček od jogurtů a pytel plechovek od piva.

A přemýšlíte, co s nimi. Přinášíme aktualizovaný seznam míst, kde můžete hliníkový odpad odevzdat. Nejlépe ale uděláte, když se aluminiu budete vyhýbat. Prodáváte hliníkové plechovky?


Nabízíme výkup hliníku za aktuální ceny dle LME. Zbavte se nepotřebného hliníku, který zatěžuje životní prostředí. Tenké hliníkové obaly nelze recyklovat Nápojové plechovky. Vykoupíme ho podle aktální ceny hlíníku.


Nápojová plechovka je prostě skvělý obalový materiál.

Recyklovatelná (pokud se k recyklaci dostane). To znamená obal na jedno použití, po kterém se stává odpadem. A v České republice stále ještě. Zberné suroviny PALKOV Vám ponúkajú výkup železa v najlepších cenách. Proto je sběr a zpracování barevných kovů pro další výrobu nanejvýš důležité a prospěšné.


Pomozte přírodě s recyklací i Vy! Barevné kovy nesmí magnetovat, při obsahu železa se ceny snižují. Patří sem měděné odpady, mosazné odpady, bronzové odpady, hliníkové odpady, zinkové odpady a olovnaté odpady. Jedná se o velmi dobře vodivý lehký kov.


Praze výkup hliníku ze škol rovněž na dotaz. Pokud máte menší množství, plechovky odvezeme, ale nevykupujeme. Zaoberáme sa výkupom druhotných surovín ( výkup železa, výkup farebných kovov, výkup papiera a kartónu) od právnických ale aj fyzických osôb.


Vykupujeme za výhodné ceny hrubé železo a šrot, plech, meď, mosadz, hliník, cín, nerez, olovo, medené káble, hliníkové káble, elektromotory, kartón a papier. Vše od vás rádi vykoupíme za zajímavé ceny. Přivezte k nám i hliníkové profily, staré žaluzie, plechovky , měděné karmy, měděné či hliníkové plechy a trubky. Vykupujeme také slabé nebo silnější měděné a hliníkové kabely, či jiné zdroje barevných kovů.


Z usnesení vlády o přijetí krizového opatření (KORONAVIRU) jsou provozovny pro veřejnost uzavřeny. Ceník je platný pro drobný výkup , při dod. Cena záleží na druhu hliníku, který dodáte.

Hliník se rozděluje na Al nový drát, starý drát a mastný drát. Dále na litý hliník a Al mix. Samostatnou sortou jsou hliníkové profli u nichž cena záleží na tom, jestli jsou čisté, barvené, lakováné či s obsahem plastu a PU pěny.


Fe nad mm upravené 50x50x1c0. Výkup nebezpečných odpadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky