pátek 28. září 2018

Pračka do prádelny

Pro provoz samoobslužné prádelny je potřeba splnit konkrétní požadavky na prostor provozovny a především na technické vybavení interiéru. Rádi Vám poradíme a navrhneme konkrétní řešení na míru pro Vaši prádelnu. Profesionální VYBAVENÍ a SERVIS pro Vaší prádelnu!


Nabízíme Vám špičkové průmyslové a profesionální pračky, sušiče, mandly, válcové žehliče a další doplňkové vybavení pro prádelny. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Ať penzion, tak i malý hotel potřebuje profesionální zázemí pro praní prádla z provozu hotelu. Běžné domácí pračky jsou pro prádelenský provoz penzionu nebo hotelu naprosto nevhodné, neboť domácí pračka je konstruovaná na zcela jinou, mnohem menší intenzitu provozu. INFORMACE Obchodní podmínky Doprava zdarma Kontakt Gastro - náhradní plnění Mapa stránek.


Milujeme čisté věci, vůni čerstvě vypraného prádla, rádi se necháme hýčkat nadýchanými ručníky. Prodáváme profesionální prádelenská zařízení - vybavení prádelen. Nabízíme průmyslové a profesionální pračky, průmyslové žehliče, sušiče a zařízení pro chemické čistírny.


Nevejdou se vám do pračky přikrývky, polštáře a další textilie z domácnosti? Pro naše nejmodernější pračky to není žádný problém!

Jednotlivá každá pračka pojme při jednom praní až kg prádla. Prádlo budete mít do minut jemně vyprané, příjemně voňavé a navíc usušené. Pouze tehdy je pračka 1 ready. Snoubí se zde pohodlí a kompaktnost. Průmyslová hygienická pračka patří mezi nejúčinnější a je určena pro nejnáročnější zákazníky.


Nerezové provedení, přednastavené programy, možnost programování, optimalizace vody a chemikálií dle naplnění pračky. Vhodné pro prádelny , hotely, penziony, pečovatelské domovy,. Při výběru pračky, je nutné zvážit variantu, že do budoucna plánujete pračku v koupelně přestěhovat např.


Při umístění pračky do kuchyně je nejlepší variantou vestavěná pračka. Nezapomeňte také na to, zda neuvažujete o koupi sušičky, která funkce pračky doplňuje a má. Pracuje s inteligentní technologií 6. V každé prádelně, umístěné v přízemí domu, jsou k dispozici 3x profesionální pračka na mince typu Primus SPCa 3x profesionální sušička na mince typu Primus SDC10.


Je nutné si rozmyslet, kde bude pračka umístěná a kolik na ni máte místa. U praček s předním plněním musíte myslet i na to, že otvírání dvířek vyžaduje nějaký prostor navíc. Výhody plnění shora jsme. Poloprofesionální pračka s předním plněním, kapacitou kg prádla a 1l objemem bubnu.


Perfektní pro denní užívání ve stravovacích, ubytovacích a sportovně-relaxačních provozech. Dokonalé výsledky praní a výrazná úspora času, energie a vody díky energetické třídě A.

Uživatel je povinen v prostoru samoobslužné prádelny udržovat pořádek a chovat se tak, aby nedocházelo k omezení prostoru ostatních uživatelů a prostoru okolo zařízení. Pro přenesení vypraného prádla do sušičů jsou k dispozici šedé koše. Pro manipulaci s čistým prádlem jsou určeny skládací stoly. Jen si spočítejte, kolik času pračka pere, a kolik času jen tak mlčky sedí v koutě a stárne.


Zjistíte, že jeden člověk ale ani čtyřčlenná rodina nemá šanci využít její potenciál naplno. Což lze v důsledku považovat za plýtvání. A to vůbec nemluvíme o pračkách na chalupách, kde je využijete sotva párkrát do roka. Průměrná roční spotřeba činí 1kWh, což je při velkém objemu velmi solidní výsledek.


Pračka dále nabízí parní praní, které už jsme představili u minulého modelu AEG. Všechnu práci tak zastanete v jedné místnosti a ven už vynesete jen čisté, voňavé, suché a poskládané prádlo připravené na návrat do skříní. Prádelna je prostě lepší. Pokud neradi žehlíte, budete nadšeni.


Jsou vhodné rovněž jako doplněk do velkokapacitních prádelen (např. do hotelových prádelen pro praní prádla hostů a pod.). Prací program je řízen pomocí procesoru s osmi pevně nastavenými programy. Veškeré součásti pračky, které přicházejí do kontaktu s prací lázní, jsou vyrobeny z nerezové oceli. Pračky pro pečovatelské domovy Tyto pračky odpovídají požadavkům v domovech pro seniory a domech s pečovatelskou službou.


Podle typu řídicí jednotky disponují pračky speciálně uzpůsobenými dezinfekčními programy jako základ pro optimální hygienu kontaminovaného prádla nebo prádla s podezřením na infikování podle směrnice Institutu Roberta Kocha. Cena za praní: kg - 1Kč, kg - 1Kč, kg (pouze na Koněvově) - 1Kč V téhle prádelně můžete využít pračky s velkoobjemovými bubny, díky kterým vyperete i velké textilie jako závěsy, záclony, potahy, polštáře, přikrývky, spacáky atd. Naše prádelny Speed Queen Speed Queen (více o Speed Queen zde ) - výrobce a dodavatel profesionální prádelenské techniky s více než 1letou tradicí, který je součástí největšího světového výrobce prádelenské techniky - Alliance Laundry Systems (více o ALS zde ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky