čtvrtek 27. září 2018

Deka z mikrovlákna s beránkem

Mikroplyšové deky s beránkem jsou neocenitelným doplňkem hlavně v zimě. Deka z mikrovlákna s beránkem je tak příjemná, že se vám nebude chtít dát ji z ruky. Deky a soupravy Hřejivý beránek z mikrovlákna V chladném období se rádi zachumláme do hřejivých dek. Nejoblíbenější jsou hebké beránkové soupravy , které vás pěkně prohřejí ze všech stran.


Hřejivá deka z mikrovlákna s bílým beránkem ve velkém rozměru. Deky s beránkem nabízí velmi příjemné zahřátí během chladných večerů.

Deky z mikrovlákna se snadno perou, neztrácí barvu, tvar a ani nežmolkují. Deky jsou vhodné i pro alergiky a pro lidi s citlivější kůží, protože nekoušou. Mikrovlákno je jemností vláken hebké a velmi příjemné na omak. Protože je jednoduše úžasná, krásná, moderní, praktická, hřejivá a dokonalá pro váš domov.


Tuto deku byste měli rozhodně mít doma, zachumlat se do ní při chladných dnech a spokojené odpočívat. FARO Fleece deka s beránkem geometrie Jemná dekorační deka , do které se děti i dospěláci rádi zachumlají. Využijete ji po celý rok, třeba večer u televize.


Budete si připadat jako na Safari.

Ty by dnes už jen těžko obstály s dnešní konkurencí měkkých dek z mikroplyše, které mají mnohočetná využití a jsou vítaným pomocníkem v nejedné domácnosti. Můžete je používat při sledování televize, jsou také příjemným přehozem na posteli , nebo vám dobře poslouží v autě nebo na koupališti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Deka s beránkem neboli ovečková deka se stala doslova hitem.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednu stranu tvoří velmi jemná mikroflanelová deka a druhou pletenina podobná kůži beránka. Tyto deky jsou nabízeny ve více barevných provedeních.


Jsou vhodné také jako přehoz. Deky a plédy sú praktické a dodajú Vášmu domovu útulnú atmosféru. Vyberte si teplú vlnenú deku, prikrývku z mikroflanelu alebo mikrovlákna , pletenú deku alebo deku z ovčej vlny.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Deky z beránčího rouna jsou pratelné, doporučená teplota pro praní je 40C. Deka je krásná šitá ve venkovském stylu. Prošívané deky z mikrovlákna.


Samotné prošívané deky s beránkem jsou výbornou variantou jak se příjemně zahřát v zimních měsících. Jejich příjemný povrch jednoduše udrží vaší tělesnou.

Tyto luxusní deky jsou nabízeny ve více barevných provedeních. U těchto dek je jedna strana z mikroplyše a druhá strana je imitací ovčí vlna. S touto vysoce kvalitní dekou ze 1 polyesteru, si můžete opravdu pohodlně odpočinout.


XPOSE Deka mikroplyš s beránkem VÁNOCE - červená 140x2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky