čtvrtek 20. září 2018

Masážní baňky prodej

V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání. V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.


U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Pomocí baňkování dochází ke zlep. Plastové vakuové masážní baňky značky MEDIMAS. Sada obsahuje baněk o různých průměrech, magnetické koncovky, pumpičku, hadičku, náhradní ventilek a těsnění.


Masážní pomůcky) Hodnocení produktu: 1 (). Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Sanomed silikonové baňky masážní ve lněném pytlíku S M,L a XL fialové ks.


Silikonové a gumové baňky jsou nejprodávanější v našem e-shopu. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Tyto masážní pomůcky jsou nedílnou součástí masážní techniky baňkování. V nabídce jsou baňky skleněné, silikonové nebo plastové vakuové. Efekt masážní baňky je vždy založen na stejném principu a je vcelku jedno, z jakého materiálu jsou baňky vyrobeny.


Z masážní baňky je odstraněn kyslík a způsoben podtlak. Nejkvalitnější čínské baňky ! Výhodou klasických tlustostěnných baněk je jejich větší odolnost proti nárazu při pádu na zem. Prodej možný i po jednotlivých kusech - viz. SILNOSTĚNNÉ skleněné masážní baňky. Bezohňové (odsávací) masážní baňky s ventilkem v plastové krabici s odsávačkou balené po nebo kusech.


Jedná se o strojně vyráběné skleněné silnostěnné baňky s ventilkem (v horní části) na který se nasazuje. Dodáváme široký sortiment masážních, rehabilitačních potřeb, přístrojů, pro odborné i domácí využití. Veškeré naše zboží je dodáváno z Německa. Nenechávejte baňky na jednom místě příliš dlouho, protože by to mohlo zanechat nežádoucí stopy.


Používejte baňky jemně a masírujte pokožku, aby se zabránilo poškození kůže nebo tvorbě puchýřů. Je možné čistit podobně jako dětské lahve na mléko v páře či horké vodě. Pokud jde o masážní stoly, naše filozofie zní: ,,Je lepší jednou koupit kvalitní masážní stůl, který Vám bude sloužit dlouhá léta, než jeden levný, méně kvalitní, který je již na začátku odsouzen na pravidelné opravy.


V našem obchodě nabízíme různé druhy masážních olejů s přírodním složením, které působí regeneračně a protizánětlivě, prokrvují, zjemňují a zklidňují pokožku. A další cviky, které jsou vhodné v těhotenství. Už máme cviky, kterými byste měly začínat, dále jsou cviky ve stoje, a tohle je další série, která se. Baňky se přiloží na kůži a pomocí přiložené pumpičky se po několika stlačeních vytvoří v baňce podtlak.


Aktuální katalog firem v kategorii masážní baňky. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Ruční masážní přístroj BR-3je účinný nástroj pro redukci celulitidy a formování postavy!


Intenzivní vakuová masáž působí na podkožní tkáň, kde je hlavní zdroj vzniku tzv. Dva vyměnitelné aplikátory pro ošetření všech problematických partií. TCM, moxa, solária, servis a výměna trubic pro solární studia, bazar, kolagen trubice, akryláty, náhradní díly.


Nabízíme minerální oleje, rostlinné rafinované oleje, rostlinné za studena lisované oleje. Sada na baňkování značky MERIDIUS obsahuje celkem baněk a pumpu s pistolovým odsáváním. Baňky se dodávají v moderním kufříku barvy navy blue s madlem.


Co se týče použití a sterilizace, je tato baňkovací sada jednou z nejlepších na trhu. Možnost sterilizace je unikátní vlastností baněk Meridius, která je odlišuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky