úterý 11. září 2018

Oboustranná pánev presto

Není divu, oboustranná pánev se v našich končinách příliš nenosí, přesto se jedná o pomocníka, kterého s oblibou používají kuchaři v zemích jižní Evropy. Právě zde jsou velmi oblíbené vysoké omelety typu tortilla a frittata , jejichž příprava je díky dvoudílné pánvi mimořádně snadná a hlavně, vždy úspěšná. Třeba španělskou tortillu nebo italskou frittatu?


S oboustrannou pánví PRESTO připravíte i tyto exotické pokrmy hned napoprvé snadno a se zaručeným výsledkem. Je vhodná pro přípravu vysokých omelet typu tortilla a frittata, vynikající i pro přípravu klasických středoevropských pokrmů – plněných kapes a bramboráků, zeleninových a rýžových pokrmů, ryb apod. V čem oboustranná pánev PRESTO vyniká? Dvoudílná pánev PRESTO je ideální pro rovnoměrné oboustranné smažení a dušení pokrmů. Oboustranná pánev PRESTO pr.


Prvotřídní dvoudílná pánev pro snadné a rychlé oboustranné smažení a dušení pokrmů. Vynikající pro přípravu vysokých omelet typu tortilla, frittatas apod. TESCOMA PRESTO oboustranná 26cm od 8Kč - Heureka.


Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Tescoma Pánve do vaší kuchyně. Lze použít i jako samostatné klasické pánve. Sada prvotřídních výrobků pro snadnou a stylovou přípravu tradičních italských těstovin.


Je ideální pro přípravu. Obsahuje velký nerezový hrnec na špagety s vyjímatelnou cedicí vložk. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Díky dvoudílnému provedení velmi rychle a profesionálně připravíte omelety typu tortilla, frittatas apod.


Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hodnocení produktu: (recenzí). Elegantní kuchyňská pánev PRESTO pro každý pokrm,pro každodenní použití.


Je opatřena kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Jídlo se při zpracování nelepí a můžete ho upravovat s minimem tuku. Vhodné pro elektrické, plynové. Opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování, vhodné do myčky. Jsou vhodné pro plynové.


Chcete vyzkoušet pokrmy, na které si v klasické jednodílné pánvi netroufáte? Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno třívrstvým sendvičovým dnem a oboustrannou nálevkou, se stupnicí pro snadné odměřování. Je vyrobena z hliníku, opatřena kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování a je určena pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky. Má ergonomickou rukojeť z tvrzeného plastu a lze ji bez problémů mýt.


Se jistě velice rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky