středa 12. září 2018

Dřevěné misky na jídlo

Když o misku budete pečovat, bude vám s radostí sloužit mnoho let. Pro opravdový zážitek z jídla bez kovu doporučujeme set doplnit o dřevěné příbory. Slouží jako dekorace, ale z některých se dá i jíst. Vhodné jsou na teplé i studené pokrmy.


Obzvláště jsou – li zdobené nějakým řezbářským reliéfem, či vykládanou dřevěnou intarzií. Vzhledem k tomu, že dřevo má výborné izolační vlastnosti, jídlo vám vydrží déle teplé.

Zhotovujeme i na objednávku. Jdi na obsah Jdi na menu. Vyřezávané misky , dřevěné taliře a lžičky pro dobové žranice … věříme, že Vám bude chutnat.


Solničky a dřevěné nádoby. Historické lavice a stůl. Dřevěný talířek , ø cm.


Spolupracujeme proto s truhlárnami po celé Evropě a vybíráme u nich krásně zpracované dřevěné kuchyňské náčiní na vaření i nádobí na servírování. Nejčastěji z dubového či bukového masivu. Do každého dřevěného prkénka, misky nebo třeba vařečky vám navíc rádi vypálíme osobní vzkaz či symbol na přání.

Jíst tímto způsobem je více než stravování a jídlo , je to obřad ve spojení s přírodou i se svou duší. Z našich dřevěných misek můžete jíst studené i teplé jídla, ukládat si do nich šperky nebo je jen tak postavit do interiéru. Velké můžete použít třeba na salát.


Skvělý dárek pro svatby, narozeniny, výročí nebo jen tak pro radost. Každý kmen a kus dřeva má své vlastní vlastnosti. Pouze u soustruhu se rozhoduje o individuálním tvaru misky. Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pro ochranu dřeva před vlhkostí je potřeba aplikovat silnou vrstvu epoxidové pryskyřice. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte dřevěné misky fingerfood za nejnižší ceny a nebo dřevěné misky fingerfood pro pohodové oslavy, párty a další akce. Ekologické menu boxy a burger boxy z cukrové třtiny pro odnos jídel.


Krabičky na jídlo z rozložitelných materiálů, kompostovatelné a čistě přírodního složení. Papírová krabička na tortilu - panini Šírka: 110mm Dé. Misky vhodné pro polévky a další horká jídla, jako jsou těstoviny, nudle, nebo guláš.


Kelímky lze uzavřít víčkem a jídlo si tak dlouho udrží svou teplotu. Misky lze také použít na další jídla - např. Pro polévky, rizota, nudle, těstoviny, guláše a další horká jídla.

Také máme misky pro studená jídla - saláty, ovoce a další. Chladič na šampaňské Royalton Champagne Cooler soft gold. Přidat do seznamu přání. Etažér Tasty Treats Mini Cake Stand M. Pak se není čemu divit. Miska pojmula velké množství vody a při jejím vysychání se může zdeformovat nebo prasknout.


Mikrovlnné záření se používá k vysoušení. Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás dřevěné misky fingerfood za TOP ceny nebo dřevěné misky fingerfood pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vybírejte si Termosky na jídlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky