čtvrtek 13. září 2018

Nerezová výlevka

Nerezová nástěnná výlevka se zadní stěnou a mřížkou Detail. Automatické splachovače pisoárů (120) Automatické umyvadlové baterie (115) Automatické ovládání sprch, sprchové panely (43) Automatické splachovače WC (21) Nerezov. Výlevka je vyrobena z nerez plechu tl. Prolamovaná pracovní deska s vevařeným lisovaným dřezem a rámem.


V horní části umývátko GN ½-1a otvorem na baterii. Vyobrazení výrobků na webových stránkách je pouze informativní.

Obsah balenia: nerezová výlevka , zadná stena, mriežka, sifón a úchytková sada. Vážení zákazníci, vďaka zvýšenému záujmu o naše produkty dochádza k oneskoreniu expedície o 3-dni. Rozměry výlevek Vám upravíme, dle Vašeho přání, přímo na míru bez příplatku. Vyrobeno v ČR z potravinářské nerezy AISI 304.


Rovněž musí být materiál vysoce odolný k poškození, zejména pokud se do něj vylévá velmi znečištěná voda a zároveň musí být i pevné okraje, jelikož zejména na volně stojící výlevky lze odložit i nádobu s vodou. Nerezové stoly, zábradlí, nerezové dveře a zárubně, vybavení gastro provozů, nerezová sanita, zakázková výroba z nerezu. Plníme vaše nerezové sny.


Výrobní firma Nereznamiru. Model v celonerezovém provedení s prolisovanou vrchní deskou a lisovanou vaničkou a odnímatelným roštem.

Skladem, ihned k odběru ks. Stojací nerezovou výlevku nabízíme v několika rozměrech. Podoba výlevky lze zakázkově upravit dle požadavků zákazníka.


Výška 5mm zajišťuje pohodlné používání výlevky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Závěsná výlevka bez otvoru pro baterii, rozměry 505x360x3mm, těleso glazovaná ocel, bílá barevná varianta, dekorativní šedé lemování z vysokopevnostní umělé hmoty, s přepadem, včetně odtokového ventilu s řetízkem a zátkou. Jednoduchá výlevka z nerezové oceli je vítaným pomocníkem v každé restauraci nebo potravinářském provozu.


Svou konstrukcí i použitým materiálem splňuje všechny současné hygienické požadavky. Tato nerezová výlevka na podlahu se zadní stěnou a mřížkou je samostatně stojící a je určená pro postavení do prostoru. Technická umyvadla nebo také umyvadlové výlevky slouží jako úklidové výlevky pro. V této kategorii s můžete vybrat plastové a nerezové úklidové dřezy. Obsah balení: nerezová výlevka , zadní stěna, mřížka, sifon a úchytová sada.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. SANELA nerezová výlevka , postavení do prostoru s baterií SLVN 02E. Materiál nerez AISI 30 tl. Celonerezové provedení s prolisovanou vrchní deskou, lisovanou vaničkou odnímatelným roštem a čtyřmi výškově stavitelnými nohami.


Součástí balení je výpustná armatura (bez sifonu).

Hodnocení produktu:. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výlevka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky