čtvrtek 20. září 2018

Elektrická topná tyč s termostatem

Elektrická topná tyč s termostatem a regulací, 600W. Plně programovatelná, velké množství topných programů. Barvy bílá a lesklý chrom. Příkon 4W, délka přívodního kabelu 2m. Konstrukce otopných těles je navržena k maximální účinnosti předávání tepla mezi vlastním radiátorem a okolím.


Topná tyč s termostatem z nabídky české společnosti HOPA. Skvělé řešení pro topné koupelnové žebříky, bez nutnosti instalace rozvodů pro klasické vytápění, stačí vám pouze elektrická zásuvka. Topné tyče jsou upraveny pro použití v prostředí koupelen.


Umožňuje nastavit topný program pro každou hodinu v týdnu. Praktická topná tyč pro vaši koupelnu Musa Plus s termostatem. Nabízí plně programovatelný topný program pro každý den v týdnu.


Elektrická topná tyč s termostatem

Topná patrona je vybavena signalizací poškození tyče či radiátoru. Chcete vedieť, či je cena 94. Sapho ONE D topná tyč s termostatem , 600W, chrom ONE-D-C-600. Potřebujete více informací od prodejce?


Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou stranu radiátoru. Nový Jičín, cena 800Kč, od zdenek david na Sbazar. Popis: Prodám elektrickou topnou tyč do koupelnového radiátoru - žebříku. ONE topná tyč s termostatem , 3W, chrom.


Detailní popis produktu. HOT s dotykovým ovládáním od společnosti HOPA. Velmi praktický časový spínač s dvo. Topná tělesa s termostatem - Katalog Topná tělesa s termostatem. Otopné tyče rozličných tvarů, výkonů a značek.


Vše na jednom místě za akční ceny! Značky Sapho, Novaservis, P. Isan, Aqualine, Enix a další. Nejprodávanější modely držíme skladem. Pomocí senzoru je schopna udržet požadovanou teplotu otopného tělesa. Termostat udržuje nastavenou teplotu otopného tělesa nezávisle na teplotě v místnosti.


Elektrická topná tyč s termostatem

Možnost nastavení od 30°C do 70°C. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Sapho, který používá zásadně originální náhradní díly. Vhodné pro použití v koupelně s podlahovým vytápěním. Sada na radiátory s termostatem.


Luxusní elektrická topná tyč DBM 600W bílá - provozní režimy POZOR: Nelze kombinovat s naplněním otopného tělesa od P. S integrovaným termostatem a regulací teploty otopného tělesa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky