pondělí 3. září 2018

Fiskars pilka prořezávací na větve

Kvalitní použité materiály a především tvrdá ocel ostří zaručují dlouhou trvanlivost ostří. Na větve , na dřevo, 2mm. Je vybavena šikovnou karabinkou pro připnití.


Set prořezávací pilky a teleskopické násady od značky Fiskars. Zahnutá pilka je určena pro řez tahem.

Pro usnadnění práce má doraz na začátku a na konci – pila tak nevyjde z řezu. Je vyrobena z kvalitní švédské oceli a používá se k prosvětlení korun ve výškách bez nutnosti použití žebříku či štaflí. Pila je ideální pro řez větví do průměru mm.


Používame iba kvalitné materiály a predovšetkým tvrdá oceľ ostria zaručuje trvanlivosť ostria. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Jednoduše se nasadí na. Nůžky na větve do výšek Fiskars představují víceúčelové nástroje s vynikajícím dosahem do korun stromů a hustých keřů.

Můžete s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku nebo naopak těsně u země, aniž byste se museli sklánět. Velkou stříhací sílu teleskopických nůžek Fiskars vyvinete pouhým posunem oranžové rukojeti nebo oranžové kuličky, pokud. Nastavitelný úhel řezu, účinný tvar zubů na řezání dřeva.


List z tvrzené oceli má dlouhou životnost. Prořezávací pilku na větve lze kombinovat se všemi Fiskars prodlužovacími nástavci. Pilky Fiskars se vyznačují lehkostí, pevným úchopem a řadou bezpečnostních prvků. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů. Díky tomu se pilky na dřevo značky Fiskars bezpečně přenáší a snadno skladují.


Pokud máme na zahradě i nějaké stromy, vždy nás nemine jednou za čas prořezání větví, aby měl strom ty nejlepší podmínky pro další růst. Můžeme použít nůžky na silné větve , nebo použijeme pohodlnější způsob - AKU prořezávací pily. Univerzální prořezávací pilka Fiskars představuje víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví. Můžete s ní řezat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Fiskars Pilka prořezávací na větve najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Provedení výrobku: černá barva Univerzální zahradní nůžky Fi.


Pilku připojíte k nůžkám zcela jednoduše bez použití nářadí. Pilka má nastavitelný úhel řezu a účinný tvar zubů na řezání dřeva. Produkt se na násadu intuitivně připevňuje prostřednictvím pevného zámku.


Při práci na zahradě vám jistě přijde vhod tato pilka QuikFit od společnosti Fiskars.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky