středa 12. září 2018

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Zdravé smoothie z červené řepy. Obsahuje sodík, draslík, vápník, hořčík. Důležitý je obsah rostlinných barviv, antokyanů, zabraňujících křehkosti cév. Smoothie z červené řepy s jogurtem Tohle smoothie je doslova nacpané vitamíny, a navíc chutná opravdu skvěle. Ananas smoothie příjemně osladí, zatímco jogurt mu dodá hutnou strukturu a zjemní jej.


Jak smoothie recept obměnit? Přidaním jedné a více ingrediencí, nebo třeba vynecháním zázvoru si můžete s chutí tohoto smoothie z červené řepy opravdu vyhrát a vyladit přesně podle svých preferencí. Z jablka vykrojíme jádřinec a pokrájíme jej. Pomeranč oloupeme na dužinu a vyřízneme filety. Jak vidíte, tak seznam je velice dlouhý a proto by řepa neměla chybět ve vašem jídelníčku!


A proč si z ní neudělat zrovna smoothie ? Lžička směsi zelených superpotravin může vaše tělo očistit od škodlivých látek! Recept na smoothie z červené řepy. Příprava je jednoduchá a budeme potřebovat pouze snadno dostupné. Ochutnejte a buďte fit!


Následně je nechte vychladnout. Nyní je společně s banány rozkrájejte na menší kousky a ty vložte do mrazničky, kde zůstanou do úplného zmrznutí. Jakmile jsou zcela zmrazené, přendáme je do mixéru, zasypeme kakaem, zalijeme čokoládovým mlékem a mixujeme, dokud nám nevznikne jemné smoothie z kakaa a červené řepy.


Zázračně zdravé smoothie z červené řepy a jeho nutriční hodnoty. Všechny níže sepsané nutriční hodnoty pro zázračně zdravé smoothie z červené řepy jsou pochopitelně přibližné. Vždy bude záležet na kvalitě a skutečném množství použitých surovin. Z těsta si uplácej karbanátky a peč v troubě na pečícím papíru cca min na 200° C. Karbanátky z červené řepy si hlídej, ať z nich nemáš uhel!


Smoothie z červené řepy

K podávání doporučuji ještě jogurtovo - bylinkový dip nebo tzatziki. Nadopujte se podzimními vitamíny a dejte si rychlý a vynikající smoothie z červené řepy , kokosového mléka a chia semínek. Koktejl nabitý vitamíny, dochucený limetkou a mátou.


Skvěle osvěžijící dietní smoothie. Tématické fráze: smuti recepty recepty na smuti recept na smuti smuti smoothie s červenou řepou smuti kuchařka smoothie recepty s řepou smuti z červené řepy smuti mixér smoothie recepty s červenou řepou smuti recept recept na smuti z červené řepy smuty z červené řepy jak se děla smuti červená řepa smothe smoothie s. Už jste začali fandit červené řepě? Já totiž ano, a tak vám přináším další recept s touhle superpotravinou, která skvěle funguje při jarních očistných či hubnoucích kúrách.


Smoothie z červené řepy

Nebude to trvat dlouho. Pokud je rozkrájíte na menší kusy, pak bohatě postačí něco okolo minut. Pak už jen stačí vložit všechny suroviny do mixéru a umixovat je do podoby konzistentně tekutého nápoje.


Nyní už jen stačí detoxikační smoothie z červené řepy a mrkve vypít. Vyberte si ze stovek receptů na Smoothie červené řepy , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Smoothie červené řepy.


Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Smoothie červené řepy receptů z čech i ze světa. Vyzkoušené recepty z červené řepy. Co třeba recept na salát, pomazánku, boršč, smoothie , nebo pečenou řepu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky