pondělí 17. září 2018

Vánoční ubrusy

K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. V nabídce naleznete vánoční ubrusy s vánočními motivy od malých ubrusů pod nádobí až po velké ubrusy na celý stůl.


Goldea vánoční dekorační ubrus verona - vzor modré a stříbrné vánoční symboly na bílém - kulatý Ø 1cm. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován.

K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání.


Vánoční ubrusy , šály a prostírky. Nabízíme také vánoční PVC ubrusy , které jsou omyvatelné a přitom zajistí vaší kuchyni či jídelně příjemnou vánoční atmosféru. Fotografie a porovnávač ubrusů z mnoha e-shopů a obchodů s nábytkem.


Vybírejte chytře podle ceny, stylu a barvy. NOVÉ vánoční látky a ubrusy jsou již přidány.

Najdete je zde nebo ve Vzorníku látek vlevo! Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů! Různé kombinace najdete ve fotogalerii. Na slavnostní události a svátky nabízíme vánoční nebo velikonoční ubrusy , které Vaší domácnosti dodají tu správnou sváteční atmosféru.


A navíc jsou ubrusy vhodné jak na domácí tak i venkovní použití, protože PVC ubrusy jsou téměř nezničitelné a proto vhodné na venkovní stolování na zahrádce nebo na chatě. Věřte, že harmonickou atmosféru stolu prostřeného kvalitními, krásně splývavými damaškovými ubrusy , naprony nebo běhouny a doplněné ubrousky nic nenahradí. V nabídce máme také kulaté ubrusy na stůl, velikonoční a vánoční ubrusy. Jednobarevný bavlněný ubrus perfektně doplní jakoukoli hodovní tabuli. Kdybyste chtěli ozvláštnit jednobarevný obyčejný ubrus, jako dekorace vám poslouží vyšívaný ubrus, prostírání nebo dečka.


Prostřete na váš štědrovečerní stůl krásný vyšívaný vánoční ubrus. Krajkové v klasickém stylu, tkané či s úpravou proti skvrnám. Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva. Všechny ubrusy a další výrobky z naší nabídky jsou ručně šité v České republice a na jejich výrobu využíváme kvalitní látky, které dovážíme z Kalifornie a Španělska.


Tyto výrobky máme skladem v široké škále barev a rozměrů. Papírové ubrusy na roli dodáváme ve dvou základních provedeních: cenově velmi výhodné papírové ubrusy v roli z damaškového papíru, které nabízíme ve čtrnácti barevných variantách a několika motivech sezónního potisku. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus, nebo jako ochrana jiného ubrusu. Ubrusy jsou nemačkavé, pevné a velmi odolné. Dnes byla poslední možnost s dodáním do Vánoc.


My také a proto jsme pro vás připravili krásné vánoční dekorace.

Potištěné a vyšívané vánoční ubrusy a prostírání. Výroba z kvalitní tkaniny s hydrofobní úpravou. Některé ubrusy na stoly disponují i speciální úpravou, která zabraňuje jejich ušpinění.


Vyrobeno 1 ve Francii. Běhoun v sezónních barvách, leštěná bavlna, 1 bavlna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky