čtvrtek 13. září 2018

Curver dozy na potraviny

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na výběr máte k dispozici desítky modelů plastových dóz na potraviny v různých tvarech a velikostech.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Lze je bez problému vložit do mikrovlnné či pečicí trouby (bez víka). Kompletní nabídka produktů z kategorie dózy na potraviny ponúkaná pod značkou curver , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii dózy na potraviny jsou označeny modrým štítkem.


Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Kompletná ponuka produktov z kategórie dózy na potraviny ponúkaná pod značkou curver , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu.

Zlacnené produkty v kategórii dózy na potraviny sú označené modrým štítkom. Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť zľavový kód sú označené zeleným. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Možno ich bez problému vložiť do mikrovlnnej rúry, či rúry na pečenie (bez veka). Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Skleněné misky jsou ideální pro uchovávání pokrmů a potravin, ale mohou posloužit také jako misky pro. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladujte potraviny chytře – v potravinových dózách. Jak efektivně uskladnit potraviny doma i na cestách?


Vyberte si z celé řady potravinových dóz.

Ať už potřebujete uskladnit suché potraviny , nebo si chcete vzít oběd s sebou, bez nich to nepůjde. Plastová, kulatá dóza na potraviny s víkem. Curver Dóza DECO CHEF 2L - modrá.


Víko má dva úchyty pro snadné otevírání. Slouží pro uskladnění menších potravin. Kvalita a nápadité provedení! Ideálne pre uchovávanie menších potravín.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.


Dózy na potraviny na Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky