čtvrtek 27. září 2018

Plynová varná doska bosch

Dětská pojistka, Pojistka plamene. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Bosch POH6B6Bod 17€ - Heureka. Plynový varná doska s ovládaním na pravej strane: horáky regulujete pohodlne pomocou ovládacích gombíkov umiestnených na pravej strane varného panelu.


Vlastné varné zóny so zapaľovaním integrovaným v ovládacom gombíku a dva samostatné rošty pod hrnce. Pre vašu bezpečnosť je vybavená termoelektrickou poistkou , ktorá automatický zavrie prívod plynu, pokiaľ dôjde k zhasnutiu plameňa.

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Vstavaná plynová doska z elegantného čierneho tvrdeného skla je vybavená plynovými horákmi. Ovládanie varných zón prostredníctvom otočných voličov je umiestnené na pravej strane varnej dosky. Vyberajte si Varné dosky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Tak ako všetky plynové dosky Beko, aj tento model je vybavený poistkou proti zhasnutiu plameňa. Overená klasika – tak by sa dala označiť plynová varná doska. Zohrievanie na nej prebieha rýchlo, regulácia plameňa je veľmi pohodlná, po vypnutí nedochádza k únikom tepla.


V súčasnosti sa dbá čoraz viac na bezpečnosť, preto bývajú plynové varné dosky vybavené poistkou pre zhasnutie plameňa. Plynová varná doska v elegantnom čiernom prevedení.

Jej povrch je z tvrdeného skla a ponúka varné zóny. Má mechaniské ovládanie s technológiou stepFlame, s ktorou môžte precízne ovládať teplotu pomocou presného nastavenia intenzity. Disponuje štyrmi varnými zónami, ku ktorým prislúchajú samostatné smaltové rošty.


Tie pôsobia masívne a zabezpečujú stabilitu hrncov. Vy sa tak môžete naplno venovať vareniu. FlameSelect Inovatívna patentovaná technológia pre dosiahnutie perfektných výsledkov varenia vďaka presne definovaným deviatim stupňom výkonu (rozsah 1-st.).


BOSCH PNP6B6Bplynová varná deska. Kvalitná plynová varná doska Mora VDP 6GXvám v kuchyni poslúži pri každom kulinárskom dobrodružstve. Okrem troch horákov klasickej veľkosti na nej nájdete aj špeciálny, vysoko výkonný trojitý horák, ktorý je ideálny na rýchlu prípravu veľkého množstva jedla.


Je vybavená plynovými horákmi vr. Zapaľovanie je integrované v každom ovládacom gombíku a je umiestnené na pravej strane dosky. Modernizácia sa prejavila napríklad pri zapaľovaní, ktoré je elektrické a nie je potreba vyťahovať zápalky alebo kresadlo.


Cena novej bola 2Eur Smaltované samostatné podložky pod hrnce Elektrické iskrové zapaľovanie v ovládacom gombíku Termoelektrická poistka zhasnutia plameňa Prednastavené na zemný plyn (mbar) Trysky na p. K dispozícii máte varné zóny - vpredu vľavo horák WOK s výkonom kW, dva normálne horáky s výkonom kW a vpredu vpravo úsporný horák s výkonom kW. Zapalování je integrované v každém ovládacím knoflíku a termoelektrická pojistka zhasnutí plamene automaticky přeruší přívod plynu, jakmile zhasne plamen. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené.


Nachádzajú sa na nej horáky, ktoré je možné používať všetky naraz. Majú rôzny priemer pre rozličné nádoby a okrem klasických horákov, disponuje aj jedným šetrným a jedným extra silným horákom.

Doska disponuje štyrmi horákmi, z ktorých dva sú štandardné, jeden Wok a jeden úsporný. Ovládanie je mechanické, no jednoduché a prebieha pomocou ovládacích tlačidiel. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte. Na prvý pohľad zaujme sofistikovaným dizajnom v čiernej farbe, výkonnými horákmi,. Pozrite si našu ponuku plynových varných dosiek do vašej kuchyne.


Tie naše sú štýlové, ľahko sa regulujú, majú elektrické zapaľovanie a integrované bezpečnostné ventily. V našom sortimente si určite nájdete model, ktorý vám bude vyhovovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky