čtvrtek 13. září 2018

Parní praní výhody

To vám prozradí náš článek. Parní praní je nejen šetrné, ale také účinné. Kde se parní pračky vzaly? Výhody parního praní Nevýhody parního praní Parní sušičky Kompletní průvodce výběrem (nejen parní ) pračky a testy praček najdete zde. Víte jaké výhody mají parní pračky?


Jak vám parní praní usnadní život a na jakých principech funguje?

Zjistěte více o parních pračkách na Expert. Uvažujete nad tím, že byste si pořídili parní pračku, ale nejste si tak úplně jistí, jestli se ta investice vyplatí? Co si budeme povídat, přestože jsou parní pračky na trhu už nějakou dobu, ještě stále nepatří k běžnému vybavení domácnosti. Důvod je jasný: pořád tak nějak nevíme, v čem je lepší než běžná automatka.


Ty informace pro vás máme, tak. Parní generátor těchto praček mění totiž vodu běžné teploty v páru. Technologie parního praní spočívá v tom, že pára přirozeně uvolňuje vlákna.


Umožní tak pracímu prostředku proniknout více do hloubky a odstranit třeba i velmi odolné skvrny.

Už si také nemusíte dělat starosti kvůli vysokým. Výhody parní sauny pro tělo i duši Parní sauna využívá k dosažení požadovaného účinku především vysoké vlhkosti. Za těchto podmínek se potíte, ale vaše tělo se neochlazuje, takže se příjemně prohřejete.


Využívání páry navíc nahrává používání vonných esencí zlepšujících účinek saunovací procedury. Jen disponuje speciálním programem na praní v páře, díky čemuž se prací prostředek důkladně rozpustí a snáze se dostane až k jednotlivým vláknům hluboko do textilií. Pronikne až k té nejzažranější špíně. Už po minutách redukuje pára zápach a pomačkání prádla.


Společně s rovnoměrně rozloženou teplotou v pračce a správným navlhčením látek zajistí funkce TrueSteam i snadnější žehlení. Skvělou funkcí je i Parní aviváž. Ta prádlo změkčuje bez. Parní stroj je pístový tepelný stroj, spalovací motor s vnějším spalováním, přeměňující tepelnou energii vodní páry na energii mechanickou, nejčastěji rotační pohyb.


První parní stroj a parní automobil v českých zemích vznikl na počátku 19. Samozřejmostí je pomocí doplňkových funkcí volit u běžných programů. Pračka s parní funkcí: výhody.


Mytí s funkcí páry stále více přitahuje kupce domácích spotřebičů a to je logické vysvětlení, protože takové zařízení má neuvěřitelný počet výho což výrazně zrychluje a zjednodušuje proces praní. Díky funkci páry, oblečení velmi rychle vysuší a praní se provádí efektivně. LG uvedli v patentu na parní pračku hlavní výhody použití páry při praní.

První se týká předpírky, kdy pára spolu s vodou pomáhá důkladněji namočit látku. Pokud se používá pára během praní , zvyšuje teplotu vody a zefektivňuje praní. Pomáhá totiž rozpouštět prací prostředek, čímž maximalizuje jeho. Není divu, výhody parního praní pocítíte nejenom na stavu prádla, ale i na účtech za energie. Kdy se hodí ruční, kdy mop a kdy pojízdný?


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat parní čistič. O LG pračce, která pro praní používá páru jste už nejspíš slyšeli. Ale jak funguje parní praní ? Naše video vás s tím seznámí. O parním praní už jste možná slyšeli. Ale víte, v čem jsou jeho výhody a proč byste si měli parní pračku pořídit?


Výhod je celá řada a jak jednou parní praní vyzkoušíte, nebudete už chtít prát jinak. A právě příležitost otestovat zcela nový model parní pračky společnosti LG dostane jedna z našich testerek!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky