úterý 25. září 2018

Grilovací rošt do krbu

Je možné voľne vložiť do krbu , ak máte väčšiu krb a rošt na celú šírku by bol zbytočne veľký, je možné vložiť túto stolicu a na ňu umiestniť kameň, rošt alebo oboje. Na obrázku je ohnisko, rošt a kameň len pre názornosť a nie sú súčasťou ceny. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. Rošt Vám vyrobíme na míru.


V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Krbový rošt - MAMUT PLUS Rozměr : 5x 3mmvýška.

Grilovací rošty se liší svými rozměry a použitými materiály. Nejlevnější varianta je vyrobena z pochromované oceli, dražší a kvalitnější grilovací rošty jsou z nerezu. V nabídce je rovněž i grilovací BIO rošt do krbu ve třech velikostech.


Tento rošt do krbu je vyroben z lamel s U-profilem. Vhodné na ohnisko do prírody, do krbu atď. Materiál: chrómované železo, drevo.


Chromovaný grilovací rošt do krbů s dřevěnými madly. Litinový rošt má rozměry 5x 3centimetrů.

Grilovacia doska do krbu sa skladá z nerezového nosiča kameňa a zo samotného. Závesný rošt obdĺžnik má rozmer: šírka 42cm hĺbka 35cm Pre reálne. Univerzální litinový rošt do kamen či krbové vložky. Případně lze použít dva nebo i více roštů vedle sebe a vytvořit si takto potřebný rozměr litinového roštu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ohniště do zahradních krbů a grilů s kvalitním litinovým roštem a regulací přívodu vzduchu.


Zdravím, nevíte kde se dá levně sehnat grilovací rošt do zahradního krbu ? Postavíme krb nebo gril podle vašeho přání, při. Je vyroben v České republice. Pomůcka, která je primárně určena do krbu. Nový rošt na gril rozšíri vaše kulinárske možnosti.


V našej ponuke nájdete rošty do krbu rôznych materiálov a tvarov, ktoré využijete na prípravu chutných hamburgerov, rýb, húb, zeleniny, klobások i sladkých pochutín. ROŠTY DO GRILŮ A KRBŮ Nerezové rošty do vašeho grilu nebo krbu na míru dle vašich rozměrů, konstrukce na usazení roštu nebo kamenné desky, kamenná grilovací deska. Vložka s roštem do krbu Paleo Rustika má rozměr 45x46cm výšku 27cm. Určeno pro krby Paleo a Rustika.


Součástí balení je i grilovací rošt.

Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry, předběžně do úterý 24. Popis: Proměňte váš Firestar na komfortní grill.


Jednoduše dejte grilovací rošt do ohniště a už to může začít. Voňavé klobásky a chutné steaky připravené na otevřeném ohni, to je ono. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky